reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna

ICELAND.PL :: Islandia - strona g艂贸wna portalu

ZANIM CO艢 NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEI KTO� CI� OBRA疉 LUB MIE REGULAMIN, NIE DAJ SI� SPROWOKOWA�, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U縴tkownicyU縴tkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo禼iZaloguj si�, by sprawdzi� wiadomo禼i   

Co dziesi膮ta osoba pr贸bowa艂a co艣 przemyci膰!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna -> Newsy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat  
Autor Wiadomo舵
barth_x

Do潮czy�: 20 Maj 2005
Sk眃: Krak贸w AGH
PostWys砤ny: 12 Sty 2006, 15:07    Temat postu: Co dziesi膮ta osoba pr贸bowa艂a co艣 przemyci膰! Odpowiedz z cytatem

artyku艂, delikatnie m贸wi膮c (pisz膮c) nieprawdziwy, lub te偶 b艂臋dnie przet艂umaczony,by艂em, widzia艂em...
viking
User bywa z艂o艣liwy, IGNORUJ takie posty!
Do潮czy�: 22 Sie 2005
Sk眃: Reykjavik
PostWys砤ny: 12 Sty 2006, 15:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Za ka偶dym razem jak l膮dowa艂 samolot z Polskimi robotnikami to by艂e艣 na lotnisku i widzia艂e艣 偶e nic nie pr贸bowali przemyci膰?
barth_x

PostWys砤ny: 12 Sty 2006, 15:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wida膰 nie masz poj臋cia o co pytasz warjorku Smile
karuta
Alpha Team
Do潮czy�: 01 Kwi 2004
PostWys砤ny: 12 Sty 2006, 16:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to chyba oznacza ze media klamia bo w radio trabili caly dzien ze samoloty z polskimi pracownikami byly sprawdzane znaleziono alkohol -ponad norme dopuszczalna,mieso ,papierosy a nawet troszke ,,,lekkich narkotykow .
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn� wiadomo舵
viking
PostWys砤ny: 12 Sty 2006, 17:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
wida膰 nie masz poj臋cia o co pytasz warjorku

No widzisz jaki ty m膮dry jeste艣.
Ja ci tylko powiem 偶e przed przyjazdem naszych kochanych specjalistow z Polski /czyli miedzy innymi ciebie/ paczki z Polski by艂y sprawdzane wyrywkowo. A teraz tak nam zepsuli艣cie opinie /mam na my艣li Polak贸w 偶yj膮cych na Islandii/ 偶e ka偶da najmniejsza paczka jest sprawdzana. My艣leli艣cie 偶e pracowa膰 b臋dziecie na Islandii z islandzk膮 pensj膮 a papierosy i w贸dke kupicie w Polsce. Cz艂owieku miej troche samokrytyki...
barth_x

PostWys砤ny: 12 Sty 2006, 17:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

rece opadaja....zegnam pana/pania
barth_x

PostWys砤ny: 12 Sty 2006, 18:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aha...zdecydowanie zgadzam sie ze stwierdzeniem ze psujemy sobie opinie na calym swiecie, taka juz nasz nacja, przykro mi z tego powodu bardzo, ale odpowiedzialnosci za wystepki innych nie ponosze, wiec prosze nie uogolniac bo i ja tego nie czynie.
A uwierz mi warjorku ze jakby u kogos cos znalezli innego nizli wodke lub papierosy wiedzialby o tym caly sklad pracownikow.
viking
PostWys砤ny: 13 Sty 2006, 1:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
znalezli innego nizli wodke lub papierosy wiedzialby o tym caly sklad pracownikow.

Wy naprawde macie problem ze zrozumieniem czytanego tekstu. Ja nigdzie nie napisa艂em, 偶e przewozili co艣 innego. Wystarczy 偶e alkohol i papierosy by艂y w ilo艣ciach hurtowych.

Cytat:
odpowiedzialnosci za wystepki innych nie ponosze, wiec prosze nie uogolniac bo i ja tego nie czynie.

Nie m贸wi艂em 偶e to twoja wina. Ja tylko stwierdzi艂em 偶e przed przyjazdem oko艂o 800 specjalist贸w z Polski, kt贸rzy buduj膮 hute i tame nie by艂o wiekszego problemu.
Snipper

Do潮czy�: 11 Sty 2006
PostWys砤ny: 13 Sty 2006, 7:38    Temat postu: fakt to jest zalosne Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Nie m贸wi艂em 偶e to twoja wina. Ja tylko stwierdzi艂em 偶e przed przyjazdem oko艂o 800 specjalist贸w z Polski, kt贸rzy buduj膮 hute i tame nie by艂o wiekszego problemu

To jest swieta racje.przezylem tu kilka latek i pamietam ze paczki byly sprawdzane wyrywkowo.wiem bo mam tu kilkunastu znajomych.a teraz jak do nich przychodza paczki to kazda jest sprawdzana.
Powr髏 do g髍y
Marta Luiza

Do潮czy�: 05 Lis 2004
Sk眃: Islandia
PostWys砤ny: 24 Sty 2006, 15:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja sie przyznaje,ze probowalam przemycic kabanosy. Zostalam zlapana i zaplacilam kare.Teraz juz nic nie przemycam tylko kupuje kielbase w sklepie w Hfj.
Powr髏 do g髍y
Wy秝ietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna -> Newsy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo縠sz pisa� nowych temat體
Nie mo縠sz odpowiada� w tematach
Nie mo縠sz zmienia� swoich post體
Nie mo縠sz usuwa� swoich post體
Nie mo縠sz g硂sowa� w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chi駍ka, tajska, indyjska, japo駍ka, wietnamska itd.