Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| barth_x
| Do潮czy: 20 Maj 2005 | Posty: 102 | Sk眃: Krak贸w AGH |
|
Wys砤ny: 12 Sty 2006, 15:07 Temat postu: Co dziesi膮ta osoba pr贸bowa艂a co艣 przemyci膰! |
|
|
artyku艂, delikatnie m贸wi膮c (pisz膮c) nieprawdziwy, lub te偶 b艂臋dnie przet艂umaczony,by艂em, widzia艂em... _________________ Wszechpolacy do Wszechpolandii... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
| viking User bywa z艂o艣liwy, IGNORUJ takie posty!
| Do潮czy: 22 Sie 2005 | Posty: 1747 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 12 Sty 2006, 15:30 Temat postu: |
|
|
Za ka偶dym razem jak l膮dowa艂 samolot z Polskimi robotnikami to by艂e艣 na lotnisku i widzia艂e艣 偶e nic nie pr贸bowali przemyci膰? _________________ Bardzo niewielu m臋偶czyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywaj膮 si臋 wytrychem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
| barth_x
|
Wys砤ny: 12 Sty 2006, 15:44 Temat postu: |
|
|
wida膰 nie masz poj臋cia o co pytasz warjorku _________________ Wszechpolacy do Wszechpolandii... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
| karuta Alpha Team
| Do潮czy: 01 Kwi 2004 | Posty: 1245 | |
|
Wys砤ny: 12 Sty 2006, 16:21 Temat postu: |
|
|
to chyba oznacza ze media klamia bo w radio trabili caly dzien ze samoloty z polskimi pracownikami byly sprawdzane znaleziono alkohol -ponad norme dopuszczalna,mieso ,papierosy a nawet troszke ,,,lekkich narkotykow . |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
|
Wys砤ny: 12 Sty 2006, 17:14 Temat postu: |
|
|
Cytat: | wida膰 nie masz poj臋cia o co pytasz warjorku |
No widzisz jaki ty m膮dry jeste艣.
Ja ci tylko powiem 偶e przed przyjazdem naszych kochanych specjalistow z Polski /czyli miedzy innymi ciebie/ paczki z Polski by艂y sprawdzane wyrywkowo. A teraz tak nam zepsuli艣cie opinie /mam na my艣li Polak贸w 偶yj膮cych na Islandii/ 偶e ka偶da najmniejsza paczka jest sprawdzana. My艣leli艣cie 偶e pracowa膰 b臋dziecie na Islandii z islandzk膮 pensj膮 a papierosy i w贸dke kupicie w Polsce. Cz艂owieku miej troche samokrytyki... _________________ Bardzo niewielu m臋偶czyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywaj膮 si臋 wytrychem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
| barth_x
|
Wys砤ny: 12 Sty 2006, 17:59 Temat postu: |
|
|
rece opadaja....zegnam pana/pania _________________ Wszechpolacy do Wszechpolandii... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
| barth_x
|
Wys砤ny: 12 Sty 2006, 18:08 Temat postu: |
|
|
aha...zdecydowanie zgadzam sie ze stwierdzeniem ze psujemy sobie opinie na calym swiecie, taka juz nasz nacja, przykro mi z tego powodu bardzo, ale odpowiedzialnosci za wystepki innych nie ponosze, wiec prosze nie uogolniac bo i ja tego nie czynie.
A uwierz mi warjorku ze jakby u kogos cos znalezli innego nizli wodke lub papierosy wiedzialby o tym caly sklad pracownikow. _________________ Wszechpolacy do Wszechpolandii... |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
|
Wys砤ny: 13 Sty 2006, 1:20 Temat postu: |
|
|
Cytat: | znalezli innego nizli wodke lub papierosy wiedzialby o tym caly sklad pracownikow. |
Wy naprawde macie problem ze zrozumieniem czytanego tekstu. Ja nigdzie nie napisa艂em, 偶e przewozili co艣 innego. Wystarczy 偶e alkohol i papierosy by艂y w ilo艣ciach hurtowych.
Cytat: | odpowiedzialnosci za wystepki innych nie ponosze, wiec prosze nie uogolniac bo i ja tego nie czynie.
|
Nie m贸wi艂em 偶e to twoja wina. Ja tylko stwierdzi艂em 偶e przed przyjazdem oko艂o 800 specjalist贸w z Polski, kt贸rzy buduj膮 hute i tame nie by艂o wiekszego problemu. _________________ Bardzo niewielu m臋偶czyzn posiada klucz do serca kobiety, pozostali obywaj膮 si臋 wytrychem. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
| Snipper
| Do潮czy: 11 Sty 2006 | Posty: 61 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 13 Sty 2006, 7:38 Temat postu: fakt to jest zalosne |
|
|
Cytat: | Nie m贸wi艂em 偶e to twoja wina. Ja tylko stwierdzi艂em 偶e przed przyjazdem oko艂o 800 specjalist贸w z Polski, kt贸rzy buduj膮 hute i tame nie by艂o wiekszego problemu |
To jest swieta racje.przezylem tu kilka latek i pamietam ze paczki byly sprawdzane wyrywkowo.wiem bo mam tu kilkunastu znajomych.a teraz jak do nich przychodza paczki to kazda jest sprawdzana. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
| Marta Luiza
| Do潮czy: 05 Lis 2004 | Posty: 310 | Sk眃: Islandia |
|
Wys砤ny: 24 Sty 2006, 15:25 Temat postu: |
|
|
a ja sie przyznaje,ze probowalam przemycic kabanosy. Zostalam zlapana i zaplacilam kare.Teraz juz nic nie przemycam tylko kupuje kielbase w sklepie w Hfj. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
|
|