reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna

ICELAND.PL :: Islandia - strona g艂贸wna portalu

ZANIM CO艢 NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEI KTO CI OBRA疉 LUB MIE REGULAMIN, NIE DAJ SI SPROWOKOWA, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U縴tkownicyU縴tkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj si, by sprawdzi wiadomo禼iZaloguj si, by sprawdzi wiadomo禼i   

Por贸d na Islandii
Id do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 314, 315, 316  Nast阷ny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna -> 呕ycie na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat  
Autor Wiadomo舵
sylwiapiotrek

Do潮czy: 15 Mar 2010
PostWys砤ny: 21 Maj 2010, 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam, wie ktos moze jak nazywaja sie tu czopki glicerynowe, przeznaczone dla dzieci od 1 miesiaca - na zaparcia. pzdr
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵
sylwiapiotrek

Do潮czy: 15 Mar 2010
PostWys砤ny: 21 Maj 2010, 14:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam, jeszcze jedno pytanie znacie jakies sposoby na poradzenie sobie z zaparciami u malych dzieci tj. od 2 miesiaca? Mozecie cos wiecej polecic oprocz tych czopkow. Gdzie mozna kupic wode koprowa? pzdr
Powr髏 do g髍y
amadeusz

Do潮czy: 31 Mar 2010
PostWys砤ny: 21 Maj 2010, 19:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!!!
Mo偶e kto艣 z Was orientuje si臋 jakie papiery potrzebne s膮 do wyrobienia paszportu tymczasowego dla dziecka.
Powr髏 do g髍y
mak30

Do潮czy: 11 Wrz 2009
Sk眃: breythold
PostWys砤ny: 21 Maj 2010, 19:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sylwiapiotrek napisa:
Witam, jeszcze jedno pytanie znacie jakies sposoby na poradzenie sobie z zaparciami u malych dzieci tj. od 2 miesiaca? Mozecie cos wiecej polecic oprocz tych czopkow. Gdzie mozna kupic wode koprowa? pzdr

s膮 soczki i owoce 艣liwek w s艂oiczkach nie pami臋tam dok艂adnie od kt贸rego miesi膮ca trzeba zerkn膮膰 w sklepie Ja mojej ma艂ej daj臋 艂y偶eczk臋 lub dwie efekt natychmiastowy po 10 minutach
Powr髏 do g髍y
mak30

Do潮czy: 11 Wrz 2009
Sk眃: breythold
PostWys砤ny: 21 Maj 2010, 19:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

amadeusz napisa:
Witam!!!
Mo偶e kt贸ra艣 z Was orientuje si臋 jakie papiery potrzebne s膮 do wyrobienia paszportu tymczasowego dla dziecka.

ja wyrabia艂am p贸艂 roku temu to wystarczy艂o wype艂ni膰 formularz kt贸ry daj膮 tam na miejscu do tego paszporty rodzic贸w -oni zrobi膮 tam xero 2 zdj臋cia dziecka i obecno艣膰 obojga rodzic贸w i dziecka przy sk艂adaniu i odbiorze paszportu
Ju偶 do drugiego trzeba doda膰 pesel dziecka a je艣li kto艣 nie zd膮偶y wyrobi膰 w Polsce to oni mog膮 tu to za艂atwi膰 tylko d艂u偶ej si臋 czeka
Powr髏 do g髍y
amadeusz

Do潮czy: 31 Mar 2010
PostWys砤ny: 21 Maj 2010, 20:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzi臋ki za informacj臋
Powr髏 do g髍y
nikita333

Do潮czy: 23 Sty 2010
Sk眃: NJARDVIK
PostWys砤ny: 21 Maj 2010, 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="sylwiapiotrek"]Witam, jeszcze jedno pytanie znacie jakies sposoby na poradzenie sobie z zaparciami u malych dzieci tj. od 2 miesiaca? Mozecie cos wiecej polecic oprocz tych czopkow. Gdzie mozna kupic wode koprowa? pzdr[/quote

w aptece jest jeszcze malt tj.pszenica czy inne zbo偶e moje dzieci臋 to jad艂o z mlekiem przez p贸艂 roku i zero problem贸w
Powr髏 do g髍y
mikolaj

Do潮czy: 12 Kwi 2008
Sk眃: Reykjavik
PostWys砤ny: 21 Maj 2010, 23:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sylwiapiotrek napisa:
witam, wie ktos moze jak nazywaja sie tu czopki glicerynowe, przeznaczone dla dzieci od 1 miesiaca - na zaparcia. pzdr

nie pamietam nazwy ale ja swojemu synowi aplikowalam gliceryne w plynie. To sa takie aplikatory.
Powr髏 do g髍y
Zobacz profil autora Wy秎ij prywatn wiadomo舵 Wy秎ij email
askonka123

Do潮czy: 30 Pa 2008
PostWys砤ny: 22 Maj 2010, 22:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziewczyny co kupowa艂y艣cie tu do mycia dla ma艂ych alergik贸w, szuka艂am oilatum ale niestety nigdzie nie ma
Powr髏 do g髍y
dziewuszka
Og艂oszeniodawca zweryfikowany
Do潮czy: 22 Lut 2010
PostWys砤ny: 23 Maj 2010, 9:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mak30 napisa:
amadeusz napisa:
Witam!!!
Mo偶e kt贸ra艣 z Was orientuje si臋 jakie papiery potrzebne s膮 do wyrobienia paszportu tymczasowego dla dziecka.

ja wyrabia艂am p贸艂 roku temu to wystarczy艂o wype艂ni膰 formularz kt贸ry daj膮 tam na miejscu do tego paszporty rodzic贸w -oni zrobi膮 tam xero 2 zdj臋cia dziecka i obecno艣膰 obojga rodzic贸w i dziecka przy sk艂adaniu i odbiorze paszportu
Ju偶 do drugiego trzeba doda膰 pesel dziecka a je艣li kto艣 nie zd膮偶y wyrobi膰 w Polsce to oni mog膮 tu to za艂atwi膰 tylko d艂u偶ej si臋 czeka

no i oczywi艣cie potrzeby jest jeszcze akt urodzenia dziecka
Powr髏 do g髍y
dziewuszka
PostWys砤ny: 23 Maj 2010, 10:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny mam do was pytanie Smile
chcia艂abym przekuc uszy swojej c贸reczce dodam i偶 ma ona prawie 15 miesi臋cy nie wiecie gdzie w reykjaviku mog臋 to zrobic i ile mniej wiecej kosztuje taka przyjemno艣c?? dzi臋ki za pomoc, pozdrawiam
Powr髏 do g髍y
lampeczka

Do潮czy: 25 Sty 2009
PostWys砤ny: 23 Maj 2010, 10:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziewuszka napisa:
chcia艂abym przekuc uszy swojej c贸reczce dodam i偶 ma ona prawie 15 miesi臋cy nie wiecie gdzie w reykjaviku mog臋 to zrobic i ile mniej wiecej kosztuje taka przyjemno艣c?? dzi臋ki za pomoc, pozdrawiam

ja pyta艂am o to te偶 jak膮艣 stronk臋 dalej i odpisano mi ze z smaralindzie koszt 3000kr.kolczyki tam maj膮.te偶 si臋 wybieram:))moja ma 13m.
prezent na dzie艅 dziecka hihi
Powr髏 do g髍y
lampeczka

PostWys砤ny: 23 Maj 2010, 10:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lampeczka napisa:
dziewuszka napisa:

ja pyta艂am o to te偶 jak膮艣 stronk臋 wcze艣niej i odpisano mi ze z smaralindzie koszt 3000kr.kolczyki tam maj膮.te偶 si臋 wybieram:))moja ma 13m.
prezent na dzie艅 dziecka hihi
Powr髏 do g髍y
dziewuszka
PostWys砤ny: 23 Maj 2010, 11:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzi臋ki lampeczka. A mozesz powiedziec co艣 wi臋cej? Dok艂adnie gdzie to jest, bo nie kojarz臋.
Powr髏 do g髍y
seljahverfi
ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 2
Do潮czy: 12 Lip 2009
Sk眃: z K膮d艣
PostWys砤ny: 23 Maj 2010, 11:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mak30 napisa:
amadeusz napisa:
Witam!!!

Jeste艣 w b艂臋dzie,przy odbiorze paszportu dla dziecka nie musi by膰 przy tym ono ,regulamin m贸wi jasno 偶臋, dzieci do 5 lat nie maj膮 obowiazku by膰 przy odbiorze paszportu.
dziewuszka
PostWys砤ny: 23 Maj 2010, 11:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

seljahverfi napisa:
mak30 napisa:
amadeusz napisa:
Witam!!!

Jeste艣 w b艂臋dzie,przy odbiorze paszportu dla dziecka nie musi by膰 przy tym ono ,regulamin m贸wi jasno 偶臋, dzieci do 5 lat nie maj膮 obowiazku by膰 przy odbiorze paszportu.

to prawda przy sk艂adaniu wniosku o paszport obowi膮zkowa obecno艣c obojga rodzic贸w i dziecka natomiast przy odbiorze wystarczy jeden rodzic z dokumentem to偶samo艣ci Smile
Powr髏 do g髍y
lampeczka

PostWys砤ny: 23 Maj 2010, 15:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziewuszka napisa:
dzi臋ki lampeczka. A mozesz powiedziec co艣 wi臋cej? Dok艂adnie gdzie to jest, bo nie kojarz臋.

no w艂a艣nie ja te偶 nie wiem gdzie to pisz膮 ze na pierwszym pi臋trze, b臋d臋 szuka膰 Smile
Powr髏 do g髍y
dziewuszka
PostWys砤ny: 23 Maj 2010, 18:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lampeczka napisa:
dziewuszka napisa:

no w艂a艣nie ja te偶 nie wiem gdzie to pisz膮 ze na pierwszym pi臋trze, b臋d臋 szuka膰 Smile

no to i ja poszukam chocia偶 naprawd臋 nie mam poj臋cia gdzie to mo偶e byc
Powr髏 do g髍y
aniag
ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1 (dublowanie og艂osze艅)
Do潮czy: 31 Sty 2009
PostWys砤ny: 23 Maj 2010, 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam pytanie do wszystkich kobietek,kt贸re rodzi艂y w Landspitali, jakie jest wasze zdanie na temat Hreiðrið a Fæðingardeild? zastanawiam si臋 nad miejscem porodu i chcia艂abym pozna膰 Wasze opinie
Powr髏 do g髍y
lampeczka

PostWys砤ny: 23 Maj 2010, 21:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziewuszka napisa:
lampeczka napisa:
dziewuszka napisa:

no to i ja poszukam chocia偶 naprawd臋 nie mam poj臋cia gdzie to mo偶e byc

hmm...wiesz ja tak siedze i mysle ze to chyba w tym kosmetycznym tam gdzie makija偶 robi膮 tam jest du偶o akcesowr贸w nic do g艂owy mi nie przychodzi:))nie wiem pojade sprawdze chyba 2 b臋d臋 tam bo m膮z pracuje 1.jakby co to dam ci znac a jak ty by膰 pierwsza tam by艂a to te偶 napisz.pozdrawiam
Powr髏 do g髍y
Wy秝ietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G丑wna -> 呕ycie na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 212, 213, 214 ... 314, 315, 316  Nast阷ny
Strona 213 z 316

Skocz do:  
Nie mo縠sz pisa nowych temat體
Nie mo縠sz odpowiada w tematach
Nie mo縠sz zmienia swoich post體
Nie mo縠sz usuwa swoich post體
Nie mo縠sz g硂sowa w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chi駍ka, tajska, indyjska, japo駍ka, wietnamska itd.