Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nast阷ny temat |
Autor |
Wiadomo舵 |
| sylwiapiotrek
| Do潮czy: 15 Mar 2010 | Posty: 33 | |
|
Wys砤ny: 21 Maj 2010, 14:36 Temat postu: |
|
|
witam, wie ktos moze jak nazywaja sie tu czopki glicerynowe, przeznaczone dla dzieci od 1 miesiaca - na zaparcia. pzdr |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| sylwiapiotrek
| Do潮czy: 15 Mar 2010 | Posty: 33 | |
|
Wys砤ny: 21 Maj 2010, 14:43 Temat postu: |
|
|
Witam, jeszcze jedno pytanie znacie jakies sposoby na poradzenie sobie z zaparciami u malych dzieci tj. od 2 miesiaca? Mozecie cos wiecej polecic oprocz tych czopkow. Gdzie mozna kupic wode koprowa? pzdr |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| amadeusz
| Do潮czy: 31 Mar 2010 | Posty: 2 | |
|
Wys砤ny: 21 Maj 2010, 19:01 Temat postu: |
|
|
Witam!!!
Mo偶e kto艣 z Was orientuje si臋 jakie papiery potrzebne s膮 do wyrobienia paszportu tymczasowego dla dziecka. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mak30
| Do潮czy: 11 Wrz 2009 | Posty: 15 | Sk眃: breythold |
|
Wys砤ny: 21 Maj 2010, 19:35 Temat postu: |
|
|
sylwiapiotrek napisa: | Witam, jeszcze jedno pytanie znacie jakies sposoby na poradzenie sobie z zaparciami u malych dzieci tj. od 2 miesiaca? Mozecie cos wiecej polecic oprocz tych czopkow. Gdzie mozna kupic wode koprowa? pzdr |
s膮 soczki i owoce 艣liwek w s艂oiczkach nie pami臋tam dok艂adnie od kt贸rego miesi膮ca trzeba zerkn膮膰 w sklepie Ja mojej ma艂ej daj臋 艂y偶eczk臋 lub dwie efekt natychmiastowy po 10 minutach |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mak30
| Do潮czy: 11 Wrz 2009 | Posty: 15 | Sk眃: breythold |
|
Wys砤ny: 21 Maj 2010, 19:45 Temat postu: |
|
|
amadeusz napisa: | Witam!!!
Mo偶e kt贸ra艣 z Was orientuje si臋 jakie papiery potrzebne s膮 do wyrobienia paszportu tymczasowego dla dziecka. |
ja wyrabia艂am p贸艂 roku temu to wystarczy艂o wype艂ni膰 formularz kt贸ry daj膮 tam na miejscu do tego paszporty rodzic贸w -oni zrobi膮 tam xero 2 zdj臋cia dziecka i obecno艣膰 obojga rodzic贸w i dziecka przy sk艂adaniu i odbiorze paszportu
Ju偶 do drugiego trzeba doda膰 pesel dziecka a je艣li kto艣 nie zd膮偶y wyrobi膰 w Polsce to oni mog膮 tu to za艂atwi膰 tylko d艂u偶ej si臋 czeka |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| amadeusz
| Do潮czy: 31 Mar 2010 | Posty: 2 | |
|
Wys砤ny: 21 Maj 2010, 20:20 Temat postu: |
|
|
Dzi臋ki za informacj臋 |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| nikita333
| Do潮czy: 23 Sty 2010 | Posty: 86 | Sk眃: NJARDVIK |
|
Wys砤ny: 21 Maj 2010, 21:08 Temat postu: |
|
|
[quote="sylwiapiotrek"]Witam, jeszcze jedno pytanie znacie jakies sposoby na poradzenie sobie z zaparciami u malych dzieci tj. od 2 miesiaca? Mozecie cos wiecej polecic oprocz tych czopkow. Gdzie mozna kupic wode koprowa? pzdr[/quote
w aptece jest jeszcze malt tj.pszenica czy inne zbo偶e moje dzieci臋 to jad艂o z mlekiem przez p贸艂 roku i zero problem贸w |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| mikolaj
| Do潮czy: 12 Kwi 2008 | Posty: 462 | Sk眃: Reykjavik |
|
Wys砤ny: 21 Maj 2010, 23:53 Temat postu: |
|
|
sylwiapiotrek napisa: | witam, wie ktos moze jak nazywaja sie tu czopki glicerynowe, przeznaczone dla dzieci od 1 miesiaca - na zaparcia. pzdr |
nie pamietam nazwy ale ja swojemu synowi aplikowalam gliceryne w plynie. To sa takie aplikatory. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| askonka123
| Do潮czy: 30 Pa 2008 | Posty: 22 | |
|
Wys砤ny: 22 Maj 2010, 22:50 Temat postu: |
|
|
dziewczyny co kupowa艂y艣cie tu do mycia dla ma艂ych alergik贸w, szuka艂am oilatum ale niestety nigdzie nie ma |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| dziewuszka Og艂oszeniodawca zweryfikowany
| Do潮czy: 22 Lut 2010 | Posty: 25 | |
|
Wys砤ny: 23 Maj 2010, 9:29 Temat postu: |
|
|
mak30 napisa: | amadeusz napisa: | Witam!!!
Mo偶e kt贸ra艣 z Was orientuje si臋 jakie papiery potrzebne s膮 do wyrobienia paszportu tymczasowego dla dziecka. |
ja wyrabia艂am p贸艂 roku temu to wystarczy艂o wype艂ni膰 formularz kt贸ry daj膮 tam na miejscu do tego paszporty rodzic贸w -oni zrobi膮 tam xero 2 zdj臋cia dziecka i obecno艣膰 obojga rodzic贸w i dziecka przy sk艂adaniu i odbiorze paszportu
Ju偶 do drugiego trzeba doda膰 pesel dziecka a je艣li kto艣 nie zd膮偶y wyrobi膰 w Polsce to oni mog膮 tu to za艂atwi膰 tylko d艂u偶ej si臋 czeka |
no i oczywi艣cie potrzeby jest jeszcze akt urodzenia dziecka |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 23 Maj 2010, 10:17 Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny mam do was pytanie
chcia艂abym przekuc uszy swojej c贸reczce dodam i偶 ma ona prawie 15 miesi臋cy nie wiecie gdzie w reykjaviku mog臋 to zrobic i ile mniej wiecej kosztuje taka przyjemno艣c?? dzi臋ki za pomoc, pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
 | Do潮czy: 25 Sty 2009 | Posty: 517 | |
|
Wys砤ny: 23 Maj 2010, 10:57 Temat postu: |
|
|
dziewuszka napisa: | hej dziewczyny mam do was pytanie
chcia艂abym przekuc uszy swojej c贸reczce dodam i偶 ma ona prawie 15 miesi臋cy nie wiecie gdzie w reykjaviku mog臋 to zrobic i ile mniej wiecej kosztuje taka przyjemno艣c?? dzi臋ki za pomoc, pozdrawiam |
ja pyta艂am o to te偶 jak膮艣 stronk臋 dalej i odpisano mi ze z smaralindzie koszt 3000kr.kolczyki tam maj膮.te偶 si臋 wybieram:))moja ma 13m.
prezent na dzie艅 dziecka hihi |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 23 Maj 2010, 10:58 Temat postu: |
|
|
lampeczka napisa: | dziewuszka napisa: | hej dziewczyny mam do was pytanie
ja pyta艂am o to te偶 jak膮艣 stronk臋 wcze艣niej i odpisano mi ze z smaralindzie koszt 3000kr.kolczyki tam maj膮.te偶 si臋 wybieram:))moja ma 13m.
prezent na dzie艅 dziecka hihi |
|
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 23 Maj 2010, 11:10 Temat postu: |
|
|
dzi臋ki lampeczka. A mozesz powiedziec co艣 wi臋cej? Dok艂adnie gdzie to jest, bo nie kojarz臋. |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| seljahverfi ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 2
| Do潮czy: 12 Lip 2009 | Posty: 187 | Sk眃: z K膮d艣 |
|
Wys砤ny: 23 Maj 2010, 11:15 Temat postu: |
|
|
mak30 napisa: | amadeusz napisa: | Witam!!!
Ju偶 do drugiego trzeba doda膰 pesel dziecka a je艣li kto艣 nie zd膮偶y wyrobi膰 w Polsce to oni mog膮 tu to za艂atwi膰 tylko d艂u偶ej si臋 czeka | Jeste艣 w b艂臋dzie,przy odbiorze paszportu dla dziecka nie musi by膰 przy tym ono ,regulamin m贸wi jasno 偶臋, dzieci do 5 lat nie maj膮 obowiazku by膰 przy odbiorze paszportu. _________________ M茅r er alvara ™ |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 23 Maj 2010, 11:38 Temat postu: |
|
|
seljahverfi napisa: | mak30 napisa: | amadeusz napisa: | Witam!!!
Ju偶 do drugiego trzeba doda膰 pesel dziecka a je艣li kto艣 nie zd膮偶y wyrobi膰 w Polsce to oni mog膮 tu to za艂atwi膰 tylko d艂u偶ej si臋 czeka | Jeste艣 w b艂臋dzie,przy odbiorze paszportu dla dziecka nie musi by膰 przy tym ono ,regulamin m贸wi jasno 偶臋, dzieci do 5 lat nie maj膮 obowiazku by膰 przy odbiorze paszportu. |
to prawda przy sk艂adaniu wniosku o paszport obowi膮zkowa obecno艣c obojga rodzic贸w i dziecka natomiast przy odbiorze wystarczy jeden rodzic z dokumentem to偶samo艣ci  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 23 Maj 2010, 15:15 Temat postu: |
|
|
dziewuszka napisa: | dzi臋ki lampeczka. A mozesz powiedziec co艣 wi臋cej? Dok艂adnie gdzie to jest, bo nie kojarz臋. |
no w艂a艣nie ja te偶 nie wiem gdzie to pisz膮 ze na pierwszym pi臋trze, b臋d臋 szuka膰  |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|
Wys砤ny: 23 Maj 2010, 18:55 Temat postu: |
|
|
lampeczka napisa: | dziewuszka napisa: | dzi臋ki lampeczka. A mozesz powiedziec co艣 wi臋cej? Dok艂adnie gdzie to jest, bo nie kojarz臋. |
no w艂a艣nie ja te偶 nie wiem gdzie to pisz膮 ze na pierwszym pi臋trze, b臋d臋 szuka膰  |
no to i ja poszukam chocia偶 naprawd臋 nie mam poj臋cia gdzie to mo偶e byc |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| aniag ILO艢膯 OSTRZE呕E艃: 1 (dublowanie og艂osze艅)
| Do潮czy: 31 Sty 2009 | Posty: 18 | |
|
Wys砤ny: 23 Maj 2010, 20:14 Temat postu: |
|
|
mam pytanie do wszystkich kobietek,kt贸re rodzi艂y w Landspitali, jakie jest wasze zdanie na temat Hreiðrið a Fæðingardeild? zastanawiam si臋 nad miejscem porodu i chcia艂abym pozna膰 Wasze opinie |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
| lampeczka
|
Wys砤ny: 23 Maj 2010, 21:49 Temat postu: |
|
|
dziewuszka napisa: | lampeczka napisa: | dziewuszka napisa: | dzi臋ki lampeczka. A mozesz powiedziec co艣 wi臋cej? Dok艂adnie gdzie to jest, bo nie kojarz臋. |
no to i ja poszukam chocia偶 naprawd臋 nie mam poj臋cia gdzie to mo偶e byc |
hmm...wiesz ja tak siedze i mysle ze to chyba w tym kosmetycznym tam gdzie makija偶 robi膮 tam jest du偶o akcesowr贸w nic do g艂owy mi nie przychodzi:))nie wiem pojade sprawdze chyba 2 b臋d臋 tam bo m膮z pracuje 1.jakby co to dam ci znac a jak ty by膰 pierwsza tam by艂a to te偶 napisz.pozdrawiam |
|
Powr髏 do g髍y |
|
 |
|