Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
|
Wysłany: 29 Wrz 2010, 20:58 Temat postu: PRZEDSZKOLE |
|
|
JAK TO JEST Z TYM PRZEDSZKOLE WYSTAWILI MI RACHUNEK NA 44 TYS GDZIE DZIECKO CHODZILO OD 20 WRZESNIA A ONI SE RACHUNEK WYSTAWILI OD 2.09-2.10.2010 GDZIE DZIECKO SAMO ZACZELO PO 8 GODZIN CHODZIC OD 27 WRZESNIA |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 29 Wrz 2010, 22:26 Temat postu: rachunek |
|
|
Oni doĹÄ czÄsto bĹÄdy popeĹniajÄ
,u mnie dziecko tylko byĹo zapisane ,jeszcze nie poszĹo do przedszkola a ja juz rachunki miaĹam.WziÄĹam rachunek i poszĹam do pr zredszkola oni przedzwonili tam gdzie trzeba i byĹo ok |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Grazyna
| Dołączył: 06 Gru 2005 | Posty: 1093 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 30 Wrz 2010, 8:50 Temat postu: |
|
|
Czy na Hannafjordur sÄ
miejsca w przedszkolu? MoĹźe ktoĹ wie? _________________ Brunetka |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sylwiapiotrek
| Dołączył: 15 Mar 2010 | Posty: 33 | |
|
Wysłany: 30 Wrz 2010, 22:37 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie czy rodzicowi ktorego dziecko oczekuje na miejsce w przedszkolu naleza sie jakies pieniadze, dodam ze mieszkam na Hafnarfiordur? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lampeczka
 | Dołączył: 25 Sty 2009 | Posty: 517 | |
|
Wysłany: 1 Paź 2010, 8:46 Temat postu: |
|
|
sylwiapiotrek napisał: | Mam pytanie czy rodzicowi ktorego dziecko oczekuje na miejsce w przedszkolu naleza sie jakies pieniadze, dodam ze mieszkam na Hafnarfiordur? |
co miesiÄ
c siÄ dostaje pewnÄ
kwote 25.000-35.000.zapisujesz dziecko do przedszkola wypeĹniasz podanie o te pieniÄ
Ĺźki i jak dziecko skoĹczy 9m.to ci na konto przelewajÄ
.dostajesz je poi nie pojdzie do przedszkola,
chodzi o UmĂśnnunargreiðslur..........aaa i jeszcze zanim je otrzymasz to musisz iĹÄ na 2spotkania.oni ci wyznaczÄ
kiedy co i jak |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lenka087
| Dołączył: 12 Mar 2009 | Posty: 34 | Skąd: Keflavik/ ĂsbrĂş |
|
Wysłany: 15 Lis 2010, 21:18 Temat postu: |
|
|
Witam
ChciaĹabym sie dowiedzieÄ, gdyĹź chcielibyĹmy wrĂłciÄ na wyspÄ, to czy mogÄ przez internet juĹź teraz zapisaÄ naszÄ
cĂłrciÄ do przedszkola tak aby doczekaĹa siÄ swojej kolejki ?? (dodam Ĺźe urodziĹa sie na Islandi, lecz wyjechaliĹmy tuĹź po narodzinach ) MyĹlimy aby we wrzeĹniu 2011 wrociÄ a wtedy MaĹa bedzie miaĹ 2lata i 4miesiace.
Mam duĹźo pytan moĹźe ktoĹ na prv pomoĹźe?
A jak wasze pociechy za klimatyzowaĹy sie w przedszkolach bez znajpomoĹci jÄzka is?? To mnie przeraza Ĺźe nie bedzie rozumiaĹa o co im chodzi!!
ProszÄ o pomoc  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| 000 UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
| Dołączył: 30 Paź 2010 | Posty: 37 | |
|
Wysłany: 15 Lis 2010, 22:10 Temat postu: |
|
|
witam wszystkie mamy mam takie pytanie czy moze ktos sie orientuje czy w gardabaer badz w hafnarfiordur sa przedszkola od godziny 7. jesli tak to jak ktos posiada to prosze o link na to przedszkole albo ewentualnie adres przedszkola |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 7 Lut 2011, 21:12 Temat postu: podwyzka |
|
|
czy komus wzrosĹa opĹata za przedszkole,mam dwoje dzieci w jednym przedszkolu i opĹata wzrosĹa mi o 10 tys .Czy ktoĹ cos wie na ten temat |
|
Powrót do góry |
|
 |
| sylwiam
 | Dołączył: 25 Mar 2008 | Posty: 153 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 7 Lut 2011, 22:42 Temat postu: |
|
|
stokrotka oplaty za przedszkole zostaly podniesione.pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| rafal26
| Dołączył: 29 Paź 2008 | Posty: 156 | Skąd: HafnarfjĂśrður |
|
Wysłany: 8 Lut 2011, 22:56 Temat postu: |
|
|
mam pytanie-moja corka idzie od wrzesnia do szkoly a teraz chodzi do przedszkola ktore konczy sie na koniec czerwca.przerwa trwa az 2 miesiace.przerwa w przedszkolu trwa miesiac a drugi miesiac nie ma co z dzieckiem zrobic.
pytanie czy mozna jeden miesiac jeszcze jej przedluzyc przedszkole? _________________ gabeer |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Buli
| Dołączył: 28 Paź 2008 | Posty: 13 | |
|
Wysłany: 9 Lut 2011, 11:18 Temat postu: |
|
|
Z tego co ja sie orientuje, pierwszaki ida do szkoly juz w sierpniu. W przedszkolach (byc moze nie we wszystkich) wakacje zostaly zaplanowane na lipiec. Po tym okresie dzieci moga wrocic do przedszkola na 2 tygodnie, a po tych 2 tyg.rozpoczynaja nauke w szkole. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kocurek Zbyt czÄsta publikacja ogĹoszeĹ!
| Dołączył: 24 Lut 2009 | Posty: 96 | Skąd: Rvk |
|
Wysłany: 9 Lut 2011, 16:46 Temat postu: przedszkole |
|
|
Witam mam taka sprawe, chce zapisaÄ moje 3 miesieczne dziecko do przedszkola przez neta, wchodze na stronke wysylam dane o przyslanie mi hasla i nic. PrĂłbowÄ
Ĺam juz ze 3 razy i nic mi nie przychodzi, czy jest jakiĹ inny sposob aby zalogowaÄ sie na stronce? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| seljahverfi ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 2
| Dołączył: 12 Lip 2009 | Posty: 187 | Skąd: z KÄ
dĹ |
|
Wysłany: 9 Lut 2011, 22:12 Temat postu: Re: przedszkole |
|
|
kocurek napisał: | Witam mam taka sprawe, chce zapisaÄ moje 3 miesieczne dziecko do przedszkola przez neta, wchodze na stronke wysylam dane o przyslanie mi hasla i nic. PrĂłbowÄ
Ĺam juz ze 3 razy i nic mi nie przychodzi, czy jest jakiĹ inny sposob aby zalogowaÄ sie na stronce? | 3 miesieczne dziecko to troche za wczesnie ,musisz sie zarejestrowac i w ciagu 2 dni przyjdzie pocztÄ
hasĹo i wtedy sie mozesz zalogowac itd. _________________ MĂŠr er alvara ™ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kocurek Zbyt czÄsta publikacja ogĹoszeĹ!
| Dołączył: 24 Lut 2009 | Posty: 96 | Skąd: Rvk |
|
Wysłany: 9 Lut 2011, 22:33 Temat postu: przedszkole |
|
|
wĹasnie prĂłbujÄ sie zalogowaÄ, zaznaczaÄ tam haczykiem Ĺźeby mi to przysĹali i nic. a mija juz 3tydzien jak to wysyĹaĹam ;/ CĂłrcia ma 3 miesiÄ
ce wiem, Ĺźe za wczesnie jeszcze na zapisy,, ale podobno jest coraz trudniej z przedszkolami i nie chce mieÄ później problemu co z nia zrobiÄ jak bede musiala iĹÄ do pracy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| nuna3008
| Dołączył: 13 Gru 2010 | Posty: 9 | |
|
Wysłany: 10 Lut 2011, 10:00 Temat postu: |
|
|
Wcale nie zawczeĹnie, ja teĹź zapisaĹam cĂłrciÄ jak miaĹa 3 miesiace. pani w biurze powiedziaĹa ze im wczeĹniej tym lepiej, gdyz jest maĹo miejsc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zbych
| Dołączył: 01 Lis 2008 | Posty: 46 | |
|
Wysłany: 10 Lut 2011, 19:26 Temat postu: |
|
|
radze jeszcze pozapisywaÄ sie na listy do dagmam bo z tym tez strasznie ciÄĹźko niektĂłre maja juz full na przyszĹy rok, ale zawsze ktos moĹźe zrezygnowaÄ i ty wpadniesz na miejsce |
|
Powrót do góry |
|
 |
| zbych
| Dołączył: 01 Lis 2008 | Posty: 46 | |
|
Wysłany: 10 Lut 2011, 19:32 Temat postu: |
|
|
kocurek a co do tego hasĹa to mi ono przyszĹo na konto bankowe i pocztÄ
tez moĹźe jakis bĹÄ
d siÄ wkradĹ A nie da sie jeszcze raz albo na mÄza zapisac nowe konto jesli takowy jest  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| grybel1982
| Dołączył: 21 Cze 2008 | Posty: 95 | Skąd: Hafnarfjordur 221 Vellir |
|
Wysłany: 10 Lut 2011, 21:43 Temat postu: |
|
|
do przedszkola moĹźna zapisaÄ teĹź telefonicznie jeĹli nie da siÄ przez neta- numer to 4111111(: |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wojtasmaja1 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 10 Cze 2008 | Posty: 21 | Skąd: REYKJAVIK 107 |
|
Wysłany: 18 Lut 2011, 21:15 Temat postu: Re: Pytanie |
|
|
mikolaj napisał: | katiloki napisał: | Witam \
Czy moĹźecie udzieliÄ mi informacji o jakie pieniÄ
Ĺźki chodzi na dziecko. Dodam Ĺźe cĂłrka zaczÄĹa chodziÄ do przedszkola od 15.09.2010 Z gĂłry dziÄkujÄ za informacje Kasia |
Gdy dziecko konczy 9mcy rodzic moze sie ubiegac o dodatkowe pieniadze na dziecko od 20do 35tys bylo. Teraz nie wiem ile jest, rodzic dostawal te pieniazki pod warunkiem ze dziecko bylo pod jego opieka, jesli ktos oddaje dziecko do dagmamy czy przedszkola to automatycznie te pieniazki sa placone instytucji badz osobie ktora opiekuje sie dzieckiem. A i jeszcze pieniazki sa wyplacane do czasu az dziecko skonczy 2lata. |
A czy te piemiadze dostaje sie automatycznie po zapisaniu do przedszkola, _________________ WOJTAS |
|
Powrót do góry |
|
 |
| aniag ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1 (dublowanie ogĹoszeĹ)
| Dołączył: 31 Sty 2009 | Posty: 18 | |
|
Wysłany: 19 Lut 2011, 16:05 Temat postu: |
|
|
[quote="zbych"]radze jeszcze pozapisywaÄ sie na listy do dagmam bo z tym tez strasznie ciÄĹźko niektĂłre maja juz full na przyszĹy rok, ale zawsze ktos moĹźe zrezygnowaÄ i ty wpadniesz na miejsce[/quote
chciaĹabym siÄ zapytaÄ, czy znacie jakoĹ dagmamme w Hafnarfjordur ktĂłrÄ
moĹźecie poleciÄ? i gdzie takÄ
listÄ dagmamm moĹźna dostaÄ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|