reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

Przedszkole
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Ĺťycie na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
edzia
Gość
PostWysłany: 29 Wrz 2010, 20:58    Temat postu: PRZEDSZKOLE Odpowiedz z cytatem

JAK TO JEST Z TYM PRZEDSZKOLE WYSTAWILI MI RACHUNEK NA 44 TYS GDZIE DZIECKO CHODZILO OD 20 WRZESNIA A ONI SE RACHUNEK WYSTAWILI OD 2.09-2.10.2010 GDZIE DZIECKO SAMO ZACZELO PO 8 GODZIN CHODZIC OD 27 WRZESNIA
Powrót do góry
stokrotka28
Gość
PostWysłany: 29 Wrz 2010, 22:26    Temat postu: rachunek Odpowiedz z cytatem

Oni dość często błędy popełniają,u mnie dziecko tylko było zapisane ,jeszcze nie poszło do przedszkola a ja juz rachunki miałam.Wzięłam rachunek i poszłam do pr Smile zredszkola oni przedzwonili tam gdzie trzeba i było ok
Powrót do góry
Grazyna

PostWysłany: 30 Wrz 2010, 8:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy na Hannafjordur są miejsca w przedszkolu? Może ktoś wie?
sylwiapiotrek

PostWysłany: 30 Wrz 2010, 22:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie czy rodzicowi ktorego dziecko oczekuje na miejsce w przedszkolu naleza sie jakies pieniadze, dodam ze mieszkam na Hafnarfiordur?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
lampeczka

PostWysłany: 1 Paź 2010, 8:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sylwiapiotrek napisał:
Mam pytanie czy rodzicowi ktorego dziecko oczekuje na miejsce w przedszkolu naleza sie jakies pieniadze, dodam ze mieszkam na Hafnarfiordur?

co miesiąc się dostaje pewną kwote 25.000-35.000.zapisujesz dziecko do przedszkola wypełniasz podanie o te pieniążki i jak dziecko skończy 9m.to ci na konto przelewają.dostajesz je poi nie pojdzie do przedszkola,
chodzi o UmĂśnnunargreiðslur..........aaa i jeszcze zanim je otrzymasz to musisz iść na 2spotkania.oni ci wyznaczą kiedy co i jak
Powrót do góry
lenka087

PostWysłany: 15 Lis 2010, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam
Chciałabym sie dowiedzieć, gdyż chcielibyśmy wrócić na wyspę, to czy mogę przez internet już teraz zapisać naszą córcię do przedszkola tak aby doczekała się swojej kolejki ?? (dodam że urodziła sie na Islandi, lecz wyjechaliśmy tuż po narodzinach ) Myślimy aby we wrześniu 2011 wrocić a wtedy Mała bedzie miał 2lata i 4miesiace.
Mam dużo pytan może ktoś na prv pomoże?

A jak wasze pociechy za klimatyzowały sie w przedszkolach bez znajpomości jęzka is?? To mnie przeraza że nie bedzie rozumiała o co im chodzi!!
Proszę o pomoc Smile
Powrót do góry
000
UĹťYTKOWNIK ZBANOWANY
PostWysłany: 15 Lis 2010, 22:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam wszystkie mamy mam takie pytanie czy moze ktos sie orientuje czy w gardabaer badz w hafnarfiordur sa przedszkola od godziny 7. jesli tak to jak ktos posiada to prosze o link na to przedszkole albo ewentualnie adres przedszkola
Powrót do góry
stokrotka28
Gość
PostWysłany: 7 Lut 2011, 21:12    Temat postu: podwyzka Odpowiedz z cytatem

czy komus wzrosła opłata za przedszkole,mam dwoje dzieci w jednym przedszkolu i opłata wzrosła mi o 10 tys .Czy ktoś cos wie na ten temat
Powrót do góry
sylwiam

PostWysłany: 7 Lut 2011, 22:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stokrotka oplaty za przedszkole zostaly podniesione.pozdrawiam
Powrót do góry
rafal26

PostWysłany: 8 Lut 2011, 22:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam pytanie-moja corka idzie od wrzesnia do szkoly a teraz chodzi do przedszkola ktore konczy sie na koniec czerwca.przerwa trwa az 2 miesiace.przerwa w przedszkolu trwa miesiac a drugi miesiac nie ma co z dzieckiem zrobic.
pytanie czy mozna jeden miesiac jeszcze jej przedluzyc przedszkole?
Buli

PostWysłany: 9 Lut 2011, 11:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z tego co ja sie orientuje, pierwszaki ida do szkoly juz w sierpniu. W przedszkolach (byc moze nie we wszystkich) wakacje zostaly zaplanowane na lipiec. Po tym okresie dzieci moga wrocic do przedszkola na 2 tygodnie, a po tych 2 tyg.rozpoczynaja nauke w szkole.
Powrót do góry
kocurek
Zbyt częsta publikacja ogłoszeń!
PostWysłany: 9 Lut 2011, 16:46    Temat postu: przedszkole Odpowiedz z cytatem

Witam mam taka sprawe, chce zapisać moje 3 miesieczne dziecko do przedszkola przez neta, wchodze na stronke wysylam dane o przyslanie mi hasla i nic. Próbowąłam juz ze 3 razy i nic mi nie przychodzi, czy jest jakiś inny sposob aby zalogować sie na stronce?
Powrót do góry
seljahverfi
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 2
PostWysłany: 9 Lut 2011, 22:12    Temat postu: Re: przedszkole Odpowiedz z cytatem

kocurek napisał:
Witam mam taka sprawe, chce zapisać moje 3 miesieczne dziecko do przedszkola przez neta, wchodze na stronke wysylam dane o przyslanie mi hasla i nic. Próbowąłam juz ze 3 razy i nic mi nie przychodzi, czy jest jakiś inny sposob aby zalogować sie na stronce?
3 miesieczne dziecko to troche za wczesnie ,musisz sie zarejestrowac i w ciagu 2 dni przyjdzie pocztą hasło i wtedy sie mozesz zalogowac itd.
kocurek
Zbyt częsta publikacja ogłoszeń!
PostWysłany: 9 Lut 2011, 22:33    Temat postu: przedszkole Odpowiedz z cytatem

własnie próbuję sie zalogować, zaznaczać tam haczykiem żeby mi to przysłali i nic. a mija juz 3tydzien jak to wysyłałam ;/ Córcia ma 3 miesiące wiem, że za wczesnie jeszcze na zapisy,, ale podobno jest coraz trudniej z przedszkolami i nie chce mieć później problemu co z nia zrobić jak bede musiala iść do pracy.
Powrót do góry
nuna3008

PostWysłany: 10 Lut 2011, 10:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wcale nie zawcześnie, ja też zapisałam córcię jak miała 3 miesiace. pani w biurze powiedziała ze im wcześniej tym lepiej, gdyz jest mało miejsc.
Powrót do góry
zbych

PostWysłany: 10 Lut 2011, 19:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

radze jeszcze pozapisywać sie na listy do dagmam bo z tym tez strasznie ciężko niektóre maja juz full na przyszły rok, ale zawsze ktos może zrezygnować i ty wpadniesz na miejsce
Powrót do góry
zbych

PostWysłany: 10 Lut 2011, 19:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kocurek a co do tego hasła to mi ono przyszło na konto bankowe i pocztą tez może jakis błąd się wkradł A nie da sie jeszcze raz albo na męza zapisac nowe konto jesli takowy jest Smile
Powrót do góry
grybel1982

PostWysłany: 10 Lut 2011, 21:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

do przedszkola można zapisać też telefonicznie jeśli nie da się przez neta- numer to 4111111(:
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
wojtasmaja1
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
PostWysłany: 18 Lut 2011, 21:15    Temat postu: Re: Pytanie Odpowiedz z cytatem

mikolaj napisał:
katiloki napisał:
Witam \
Czy możecie udzielić mi informacji o jakie pieniążki chodzi na dziecko. Dodam że córka zaczęła chodzić do przedszkola od 15.09.2010 Z góry dziękuję za informacje Kasia

Gdy dziecko konczy 9mcy rodzic moze sie ubiegac o dodatkowe pieniadze na dziecko od 20do 35tys bylo. Teraz nie wiem ile jest, rodzic dostawal te pieniazki pod warunkiem ze dziecko bylo pod jego opieka, jesli ktos oddaje dziecko do dagmamy czy przedszkola to automatycznie te pieniazki sa placone instytucji badz osobie ktora opiekuje sie dzieckiem. A i jeszcze pieniazki sa wyplacane do czasu az dziecko skonczy 2lata.

A czy te piemiadze dostaje sie automatycznie po zapisaniu do przedszkola,
aniag
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1 (dublowanie ogłoszeń)
PostWysłany: 19 Lut 2011, 16:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

[quote="zbych"]radze jeszcze pozapisywać sie na listy do dagmam bo z tym tez strasznie ciężko niektóre maja juz full na przyszły rok, ale zawsze ktos może zrezygnować i ty wpadniesz na miejsce[/quote

chciałabym się zapytać, czy znacie jakoś dagmamme w Hafnarfjordur którą możecie polecić? i gdzie taką listę dagmamm można dostać?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Ĺťycie na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następny
Strona 11 z 15

Skocz do: