Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| maro2809
| Dołączył: 23 Sty 2009 | Posty: 27 | |
|
Wysłany: 7 Wrz 2011, 10:50 Temat postu: Mam pytanie ! |
|
|
Czy orientujÄ siÄ ktĂłraĹ z was ile wynosiÄ bÄdzie cĹo za wĂłzek sprowadzony z Polski  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| qwiatuszek
| Dołączył: 01 Lut 2008 | Posty: 82 | Skąd: Reykjanesbaer |
|
Wysłany: 7 Wrz 2011, 13:00 Temat postu: Re: Mam pytanie ! |
|
|
maro2809 napisał: | Czy orientujÄ siÄ ktĂłraĹ z was ile wynosiÄ bÄdzie cĹo za wĂłzek sprowadzony z Polski  |
Clo na wszystkie produkty jest takie samo: 40% wartosci przedmiotu i wysylki. Mozesz sprobowac powiedziec ze to prezent, np. od babci dla wnuczka i moze uda sie cla nie placic. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| @ni@
| Dołączył: 16 Sie 2008 | Posty: 326 | |
|
Wysłany: 7 Wrz 2011, 17:16 Temat postu: Re: Mam pytanie ! |
|
|
maro2809 napisał: | Czy orientujÄ siÄ ktĂłraĹ z was ile wynosiÄ bÄdzie cĹo za wĂłzek sprowadzony z Polski  |
Ja chciaĹam sprowadzaÄ wĂłzek i przesyĹka w Polsce miaĹa kosztowaÄ za wĂłzek ok 240 zĹ,a fotelik,ktĂłry jest w komplecie musiaĹby byÄ zapakowany w osobnej paczce ,bo nie zmieĹciĹam siÄ w 20kg i to miaĹo byÄ jeszcze 120 zĹ. A jak tutaj to tak jak poprzedniczka napisaĹa |
|
Powrót do góry |
|
 |
| @ni@
|
Wysłany: 7 Wrz 2011, 17:18 Temat postu: |
|
|
Nikitka TwĂłj sposĂłb z podaniem ibumu-rewelka i wcale Ĺşle nie byĹo,ani brutalnie,a maĹy nawet siÄ zbytnio nie zorientowaĹ co przeĹyka i uĹmiech miaĹ od ucha do ucha
Kasiajablonska zdrĂłwka dla Ciebie i maluszka ĹźyczÄ. JuĹź niedĹugo siÄ nim bÄdziesz mogĹa cieszyÄ w peĹni  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| nikita333
| Dołączył: 23 Sty 2010 | Posty: 86 | Skąd: NJARDVIK |
|
Wysłany: 7 Wrz 2011, 19:32 Temat postu: |
|
|
@ni@ napisał: | Nikitka TwĂłj sposĂłb z podaniem ibumu-rewelka i wcale Ĺşle nie byĹo,ani brutalnie,a maĹy nawet siÄ zbytnio nie zorientowaĹ co przeĹyka i uĹmiech miaĹ od ucha do ucha
Kasiajablonska zdrĂłwka dla Ciebie i maluszka ĹźyczÄ. JuĹź niedĹugo siÄ nim bÄdziesz mogĹa cieszyÄ w peĹni  |
CieszÄ siÄ Ĺźe mogĹam pomĂłc,pozdrawiam serdecznie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kasiajablonska
| Dołączył: 19 Wrz 2006 | Posty: 203 | Skąd: Akureyri |
|
Wysłany: 9 Wrz 2011, 9:29 Temat postu: |
|
|
dziekuje @ni@ ten czas teraz tak wolno idzie no ale nic...czekamy czekamy  _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| DOTI24
| Dołączył: 01 Paź 2010 | Posty: 67 | |
|
Wysłany: 14 Wrz 2011, 10:51 Temat postu: |
|
|
Hej dziewczczyny mam pytanie szukam dobrej odzywki albo maseczki do wlosow rozjasnianych, farbowanych ktora takze bedzie ulatwiac rozczesywanie chodzi mi dokladnie o nazwe i gdzie mozna taka kupic |
|
Powrót do góry |
|
 |
| anika
| Dołączył: 13 Lip 2009 | Posty: 92 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 14 Wrz 2011, 12:15 Temat postu: |
|
|
Witam dziewczyny - moze tutaj uda mi sie uzyskac odpowiedz na moje pytanie dotyczace pracy na pol etetu gdy jest sie w ciazy - od ktorego tygodnia ciazy przeszlyscie na pol etatu i czy bez problemu moglyscie tak zrobic.
bede bardzo wdzieczna za odpowiedz. jutro ide do poloznej i chciala bym sie zorientowac w temacie.
Pozdrawiam wszystkie mamuski |
|
Powrót do góry |
|
 |
| @ni@
|
Wysłany: 14 Wrz 2011, 19:16 Temat postu: |
|
|
anika napisał: | Witam dziewczyny - moze tutaj uda mi sie uzyskac odpowiedz na moje pytanie dotyczace pracy na pol etetu gdy jest sie w ciazy - od ktorego tygodnia ciazy przeszlyscie na pol etatu i czy bez problemu moglyscie tak zrobic.
bede bardzo wdzieczna za odpowiedz. jutro ide do poloznej i chciala bym sie zorientowac w temacie.
Pozdrawiam wszystkie mamuski |
OdpisaĹam na pw  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lampeczka
 | Dołączył: 25 Sty 2009 | Posty: 517 | |
|
Wysłany: 14 Wrz 2011, 19:18 Temat postu: |
|
|
gdzie znajdÄ dobrego psychologa dzieciÄcego???dziÄkujÄ za odpowiedz pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mstefa ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 22 Maj 2008 | Posty: 413 | Skąd: reykjavik- |
|
Wysłany: 20 Wrz 2011, 13:37 Temat postu: |
|
|
czesc mamusie.ale tu cicho ostatnio. za oknami powoli widac jesien---na mojej wycieraczce az za bardzo...codziennie mam pelno jarzebiny wrrrr. Mamusie mam do Was pytanko.szczepilyscie moze tu wasze pociechy przeciwko gruzlicy????zastanawiam sie nad tym szczepieniem,gdzie musialabym sie udac zeby je wykonac i czy nie jest juz za pozno. aaaaa i taka prosba ,nie poruszajmy tylko tematu czy szczepic czy nie...to juz bylo,i kazda z mam ma swoje zdanie. pozdrawiam cieplutko |
|
Powrót do góry |
|
 |
| misiek21
| Dołączył: 04 Lut 2009 | Posty: 26 | |
|
Wysłany: 25 Wrz 2011, 13:18 Temat postu: |
|
|
Ja kupiĹam wĂłzek w Polsce i spakowaĹam go jako bagaĹź dodatkowy i nie zapĹaciĹam ani grosza , nosideĹko wysĹaĹam pocztÄ
i zapĹaciĹam 40 % wartoĹci nosideĹka <sama sobie go wyceniĹam na poczcie oczywiĹcie taniej niĹź kosztowaĹo>. TakĹźe jak jest moĹźliwoĹÄ to lepiej nie wysyĹaÄ pocztÄ
. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lampeczka
 | Dołączył: 25 Sty 2009 | Posty: 517 | |
|
Wysłany: 26 Wrz 2011, 12:38 Temat postu: Testy alergiczne |
|
|
Witam!
czy w Kringlanie nadal moĹźna wykonywaÄ testy alergiczne dzieciom???i czy trzeba siÄ wczeĹniej umawiaÄ???proszÄ i info na ten temat...moze nr telefonu??z gĂłry dziÄkujÄ i pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| kasiajablonska
| Dołączył: 19 Wrz 2006 | Posty: 203 | Skąd: Akureyri |
|
Wysłany: 27 Wrz 2011, 9:47 Temat postu: |
|
|
hej dziewczynki jak tam wasze pociechy?? pewno rosna jak na drozdzach:) a jak sie czuje te mamuski ktore jeszcze czekaja....bo ja juz mam dosyc.zostal mi miesiac ale cos mi tak po kosciach chodzi ze to bedzie szybciej.strasznie zle sie czuje.nie moge spac,kazda pozycja lezace jest nie wygodna,boli mnie bardzo brzuch a mlody rusza sie jeszcze bardziej niz wczesniej.ogolnie wszystko mam juz gotowe wiec moglby sie juz pokazac na swiecie ten babelek:)pozdrawiam Was mocniutko!!! _________________ mezczyzna powinien byc taki,zeby kobiety szalaly przy nim,za nim i po nim. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| luiza
| Dołączył: 09 Paź 2006 | Posty: 151 | |
|
Wysłany: 27 Wrz 2011, 10:22 Temat postu: |
|
|
lampeczka jest w kringlanie na 3 pietrze przychodnia i tam jet alergolog tylko dla dzieci. bardzo przyjemny starszy lekarz, tez do niego chodze z dzieckiem . 568-6811 to nr do przychodni tam sie do niego zapiszesz. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Ewcia
| Dołączył: 10 Sty 2008 | Posty: 141 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 28 Wrz 2011, 0:08 Temat postu: |
|
|
Hejka kochane,
Rzeczywiscie jakos tu cicho ostatnio...
Ja teraz mam mniej czsu bo do pracki chodze i szczerze powiedziawszy zaluje, ze nie wzielam macierzynskiego na 8-9 miesiecy tylko 6. Trudno malucha 7 miesiecznego zostawic z niania (u mnie na szczescie tata z malym siedizal).
Syneczek rosnie i zadziwia mnie ostatnio jak zdobywa nowe umiejetnosci. Wlasnie ostatnio odkryl, ze stanie na nozkach (oczywiscie jak mam trzyma pod paszkami) jest czyms nowym i niezwykle interesujacym, widac swiat zupelnie inaczej  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| norbi261107
| Dołączył: 16 Lut 2009 | Posty: 298 | Skąd: reykjavik |
|
Wysłany: 28 Wrz 2011, 10:19 Temat postu: |
|
|
Ewcia a jak postepy z raczkowaniem, moja lobuzica chyba przygrubasna i ciezko jej ta pupe podnosic:) Tez uwielbia "chodzic" a najbardziej sie cieszy jak ja postawie na podloge przed kapiela, no bose nozki. Kroki probuje robic siedmiomilowe:) Jak u Twojego malucha z zabkami? Moja jeszcze szczerbata babcia:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mstefa ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 22 Maj 2008 | Posty: 413 | Skąd: reykjavik- |
|
Wysłany: 28 Wrz 2011, 11:58 Temat postu: |
|
|
Czesc dziekczynki. ale fajnie Was widziec na forum. macie jakis sposob na niejadka?no szok,co sie zrobilo z tym moim diablem . jak ma zjesc obiad to go pewnie w polsce slysza.hehee.czego ja nie wymyslam mu.
a tak,to spokojnie. z etapu pelzania przeszedl do raczkowania. chodzi sam przy meblach,czasami uda mu sie za jedna reke. a z chodzika zrobil sobie pchacza.a silny jest bardzo.zeby ma 2 od 3miesiecy. a gryzie bardzo mocno..heeehe.ogolnie bardzo zywe dziecko,i gdyby nie drzemki w ciagu dnia to by wogole nie polezal.jedzenie tez w biegu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| askonka123
| Dołączył: 30 Paź 2008 | Posty: 22 | |
|
Wysłany: 28 Wrz 2011, 19:12 Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny! Czy ktĂłraĹ z waszych pociech miaĹa operacjÄ tu na Islandii na przepuchlinÄ pachwinowÄ
, jeĹli tak to byĹa bym wdziÄczna za informacje jak to siÄ tu odbywa |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Ewcia
| Dołączył: 10 Sty 2008 | Posty: 141 | Skąd: Keflavik |
|
Wysłany: 29 Wrz 2011, 0:22 Temat postu: |
|
|
Norbi - moj syneczek tez bez zebny (od 4 miesiaca sie meczy i jak na razie zaden zabek sie nie pojawil). Tez nie raczkuje - wazy 10,3 kg wiec tez ma ciezka pupcie ale mozliwe ze nie bedzie raczkowal (maz nie raczkowal a ja tak) - wiec zobaczymy za kim pojdzie. Od 2 dni widze jednak ze podnosi pupcie jak lezy na brzuszku, wiec moze pierwsze przymiarki?! lubi siedziec i dobrz mu to wychodzi  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|