Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| Piotur
| Dołączył: 13 Mar 2007 | Posty: 4 | Skąd: Hafnarfiordur |
|
Wysłany: 20 Mar 2007, 21:26 Temat postu: Poznam ludzi |
|
|
Witajcie.30-go Marca zawitam na IslandiÄ.BÄdÄ mieszkaÄ w Hafnarfiordur.Co prawda jest juĹź tam mĂłj ociec i brat,ale mimo tego chciaĹbym poznaÄ innych ludzi celem "nie nudzenia siÄ w samotnoĹci w dni wolne od pracy" Mile widziane kobietki ;-) (to nie matrymonialno-towarzyska propozycja)
ProszÄ ew.zainteresowanych o wiadomoĹci prywatne z numerem tel.w treĹci oraz cuĹ o sobie ;-)
Pozdrawiam.
Piotrek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| narsiltm
 | Dołączył: 15 Gru 2006 | Posty: 186 | Skąd: SkÄ
dinÄ
d. |
|
Wysłany: 21 Mar 2007, 10:30 Temat postu: |
|
|
No to wszystkie forumowe kobietki, laseczki i inne niunie zaraz zaczna dzwonic... _________________ Wczoraj(04.08.07), w godzinach wieczornych, para znanych bandziorĂłw,
niejaki Samo Zycie i jego dziwka GĹÄbsza Refleksja, po prostu - zabili mnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Piotur
|
Wysłany: 21 Mar 2007, 19:37 Temat postu: |
|
|
narsiltm napisał: | No to wszystkie forumowe kobietki, laseczki i inne niunie zaraz zaczna dzwonic... |
Czasem wydaje siÄ,Ĺźe Bogu skoĹczyĹa siÄ licencja na cuda...ale kto wie ;-P A ja lubiÄ kobietki niesamowicie.WĹaĹciwie to jestem 100% - owa lesbijka,bo ja tylko kobiety...;-)
I wszystkie jak wszystkie;niech bÄdzie jedna,a konkretna ( i bynajmniej nie o urodÄ siÄ rozchodzi,a o rozum)
A tak w ogĂłle to widzÄ,Ĺźe wszystko sprowadziĹo siÄ do kobiet.A ja chÄtnie poznam kumpla.No samemu to z deka prze...bane na obczyĹşnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| arturo95
| Dołączył: 06 Mar 2007 | Posty: 14 | Skąd: NORWEGIA MOJA WSPANIAĹA |
|
Wysłany: 22 Mar 2007, 11:32 Temat postu: Re: Poznam ludzi |
|
|
Piotur napisał: |
Pozdrawiam.
Piotrek. |
Oj Piotrek, co na to brat Kamil i Kazik  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Piotur
|
Wysłany: 22 Mar 2007, 17:05 Temat postu: Re: Poznam ludzi |
|
|
arturo95 napisał: | Piotur napisał: |
Pozdrawiam.
Piotrek. |
No tak myĹlaĹem Ĺźe siÄ znamy...;-) JesteĹ jeszcze w Wyszkowie czy juĹź na wyspie?DFaj jakiĹ namiar na siebie;-) |
|
Powrót do góry |
|
 |
| arturo95
| Dołączył: 06 Mar 2007 | Posty: 14 | Skąd: NORWEGIA MOJA WSPANIAĹA |
|
Wysłany: 22 Mar 2007, 20:12 Temat postu: Re: Poznam ludzi |
|
|
Piotur napisał: | arturo95 napisał: | Piotur napisał: |
Pozdrawiam.
Piotrek. |
No tak myĹlaĹem Ĺźe siÄ znamy...;-) JesteĹ jeszcze w Wyszkowie czy juĹź na wyspie?DFaj jakiĹ namiar na siebie;-) |
Dopuki nie sprzedam auta jeszcze w Wyszkowie.
Ale juĹź niedĹugo
Jak bÄdziesz miaĹ kontakt z Kamilem pozdrĂłw od Agi, Olgi i Artura
Islandio, ma Islandio  |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Old Star
| Dołączył: 27 Lip 2006 | Posty: 226 | Skąd: Down Town czyli z Miasta DaunĂłw |
|
Wysłany: 24 Mar 2007, 23:57 Temat postu: |
|
|
Urodzony_13_w_piatek napisał: | a ja podejmÄ kaĹźda prace od poĹowy kwietnia w akraness.. dosĹownie kazda!! zebym miaĹ na bilet autobusowy, piwo i chlep i fajki na poczÄ
tek, bym miaĹ siĹe rozgladac sie i szukac.. |
To ciekawe, bo jak dobrze pamiÄtam, to Ty przyjacielu, jesteĹ juĹź jakieĹ 1,5 roku spakowany tu na wyjazd
JeĹli chcesz podjÄ
Ä pracÄ w Akranes i mieÄ na piwo, fajki, chleb i coĹ do chleba + autobus, to obawiam siÄ, Ĺźe na tym siÄ Twoje zarobki skoĹczÄ
....
Bo tyle to wĹaĹnie na Islandii kosztuje - co Twoja przyszĹa pensja....
MoĹźe lepiej zostaÄ w kraju i teĹź mieÄ na to, co wymienione powyĹźej?
OS |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Urodzony_13_w_piatek
 | Dołączył: 20 Kwi 2005 | Posty: 277 | Skąd: nibylandia |
|
Wysłany: 26 Mar 2007, 8:05 Temat postu: |
|
|
to Ty przyjacielu, jesteĹ juĹź jakieĹ 1,5 roku spakowany tu na wyjazd
no cos w tym jes :-) a raczej nie cos tylko wszystko - rĂłzne sa koleje losu :-)
tylko ze teraz to caĹa sprawa wyjazdu odĹźyĹa a raczej ma juz rece i nogi, jest to nadal moim ogromnym marzeniem, jednakl realia sa inne, zastanawiam sie czy nie leciec do wstretnej angli robic w zawodzie ktĂłrego nie cierpie za 8 funta/h - powiedzmy, firma w ktĂłrej pracuje to organizuje - a z drugijej strony - w islandi mam przyjaciela, tam gdzieĹ sa moje 2 letnie marzenia.. i to wĹasnie ze spokojnÄ
islandia wiÄ
zaĹem moje przyszĹe zycie
a pasmo sukcesĂłw i porarazek, oczekiwania i wiecznie rozwianych nadzieji, zwiÄ
zanych z moim wyjazdem teĹź potrafiĹo "daÄ po xxxx"..
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| siewa26 OgĹoszeniodawca zweryfikowany
| Dołączył: 29 Maj 2005 | Posty: 814 | Skąd: pUstka |
|
Wysłany: 26 Mar 2007, 14:09 Temat postu: |
|
|
A ja widzialem ostatno na vinna.is takie ogloszenie:
Praca/Stanowisko: Numer oferty:
Restauracja - obsĹuga - praca na prowincji 564872
Informacje o stanowisku pracy:
Restauracja znajdujÄ
ca siÄ 200 kilometrĂłw od Reykjaviku zatrudni osobÄ do obsĹugi i przygotowania posiĹkĂłw.
Zakres obowiÄ
zkĂłw - gotowanie oraz przygotowanie posiĹkĂłw oraz utrzymywanie obiektu w czystoĹci. W okresie zimowym pracuje jedna osoba ktĂłra zajmuje siÄ przygotowaniem posiĹkĂłw, obsĹugÄ
i sprzÄ
taniem. W okresie letnim zatrudnionych jest wiÄcej osĂłb ktĂłre wymieniajÄ
siÄ obowiÄ
zkami.
Czas pracy - wszystkie dni robocze w godzinach od 09:00-20:00.
Poszukiwana jest uczciwa, godna zaufania, lubiÄ
ca czystoĹÄ oraz pracÄ przy przygotowaniu posiĹkĂłw osoba, ktĂłra zna jÄzyk angielski lub islandzki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Urodzony_13_w_piatek
 | Dołączył: 20 Kwi 2005 | Posty: 277 | Skąd: nibylandia |
|
Wysłany: 26 Mar 2007, 16:12 Temat postu: |
|
|
wszystko co napisaĹem powyzej poszĹo sie..
a wiec.. dobrze sie staĹo.. bardzo dobrze.. czyli ... podejme kazda prace w aks.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| elza74
| Dołączył: 22 Sty 2006 | Posty: 293 | Skąd: Reykjavik |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
| Maciek_op
| Dołączył: 11 Mar 2007 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 27 Mar 2007, 22:07 Temat postu: Szukam pracy na ISLANDII !! |
|
|
Mam 58 lat, z wyksztaĹcenia jestem technikiem mechanikiem.Od 13 lat jestem kierownikiem stacji benzynowej. PracowaĹem w kraju i za granicÄ
wykonujÄ
c róşne obowiÄ
zki. ByĹy to prace w rolnictwie, budownictwie, handlu. PotrafiÄ samodzielnie wykonac wszelkie prace remontowe, budowlane, instalatorskie, drobne naprawy samochodowe i elektryczne. Jestem tzw. zĹota rÄ
czkÄ
. Jestem sumienny, pracowity i dokĹadny. Podejme kaĹźdÄ
pracÄ na Islandii.
Pozdrawiam
Ireneusz Cepuchowicz
macskup@wp.pl
77 4746875
888 62 00 73 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| asiula21
| Dołączył: 27 Mar 2007 | Posty: 7 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 1 Kwi 2007, 20:48 Temat postu: SZUKAM PRACY |
|
|
[list][i]HEJKA MAM NA IMIE RADEK I MAM 24 LATA BARDZO BYM CHCIAL PRACOWAC NA ISLANDII Z ZAWODU JESTEM STOLARZEM I BARDZO LUBIE SWOJ FACH LECZ JESLI BYLOBY COS INNEGO Z CHECIA SIE TEGO NAUCZE. :( NIE ZNA JEZYKA ALE NA MIEJSCU TO NIE BYLBY PROBLEM BO ZAWSZE MOZNA SIE ZAPISAC NA KURSY.JESLI MACIE COS INTERESUJACEGO TO PISZCIE CHOCIAZ BY JAKIES NAMIARY Z GORY DZIEKUJE.RADEK :) [/i][/list][list][/list] |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Asmarel
| Dołączył: 20 Mar 2007 | Posty: 1 | Skąd: KrakĂłw |
|
Wysłany: 2 Kwi 2007, 8:13 Temat postu: Praca na budowie w Islandi, a praca na budowie w polsce |
|
|
ciekaw jestem, czy praca na budowie w Islandi, a praca na budowie w polsce wyglÄ
da tak samo - tzn. jeden robi 5 siedzi i gada |
|
Powrót do góry |
|
 |
| micke
| Dołączył: 18 Mar 2007 | Posty: 6 | Skąd: chojnice |
|
Wysłany: 2 Kwi 2007, 13:39 Temat postu: rzeĹşbiarz |
|
|
moĹźe ktoĹ wie gdzie miĹźna by sie zatrudnic jako rzeĹşbiarz w drewnie ,wiem Ĺźe na wyspie jest maĹo drzew ale zapytac nie zawadzi. robiÄ teĹź altanki z drewna ostatnio na wyspie robiĹem pĹoty (drewniene) potrafie pogadac po angielsku jak byĹa by to robota z zakwaterowaniem to super!!! pozdrawiam wszystkich rodakĂłw |
|
Powrót do góry |
|
 |
| wkretak1
| Dołączył: 10 Sty 2007 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 2 Kwi 2007, 22:17 Temat postu: |
|
|
Jesli ktos szuka pracy to jest potrzebny kierowca do pralni miejskiej w Kopavogur.Ze znajomoscia angielskiego lub islandzkiego,zeby sie dogadac.Praca jest od zaraz.Wiecej pod nr.tel.8665328 Ania |
|
Powrót do góry |
|
 |
| micke
| Dołączył: 18 Mar 2007 | Posty: 6 | Skąd: chojnice |
|
Wysłany: 12 Kwi 2007, 12:00 Temat postu: I em a carpenter |
|
|
podczas ostatniego pobytu w islandii robiĹem pĹoty , altanki ,oraz inne detale z drewna . ZajmujÄ siÄ rĂłwnieĹź rzeĹşbÄ
w drewnie -MOĹťE KTOĹ WIE O PRACY DLA MIE !!! wĹaĹciwie to mogÄ robic wszelkie prace zwiÄ
zane z drewnem POZDRAWIAM MICKE |
|
Powrót do góry |
|
 |
| AsieĹka
| Dołączył: 09 Kwi 2005 | Posty: 81 | Skąd: Rkv |
|
Wysłany: 13 Kwi 2007, 19:45 Temat postu: |
|
|
SZUKAM DZIEWCZYNY MAJÄCEJ OCHOTÄ W MAJU WYJECHAÄ NA ISLANDIÄ I PRZYNAJMNIEJ DWA MIESIÄCE POPRACOWAÄ W PENSJONACIE W OKOLICACH MYVATN. ANGIELSKI OBOWIÄZKOWO, DRUGI JÄZEYK KOMUNIKATYWNIE. PENSJA OK 1,5 TYS EURO/MIES, ZAKWATEROWANIE, WYĹťYWIENIE, SAMOCHĂD ZAPEWNIONE.
PYTANIA PROSZÄ KIEROWAÄ JAKO PW. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| soley
| Dołączył: 16 Kwi 2005 | Posty: 226 | Skąd: HFJ |
|
Wysłany: 19 Kwi 2007, 1:02 Temat postu: |
|
|
Poszukuje osoby do firmy islandzkiej mowiacej zarowno po islandzku jak i po polsku do pracy dobrze platnej w niepelnym wymiarze godzin. Od 2 do 4 godzin dziennie.Pora dnia do ustalenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| soley
| Dołączył: 16 Kwi 2005 | Posty: 226 | Skąd: HFJ |
|
Wysłany: 19 Kwi 2007, 1:05 Temat postu: |
|
|
soley napisał: | Poszukuje osoby do firmy islandzkiej mowiacej zarowno po islandzku jak i po polsku do pracy dobrze platnej w niepelnym wymiarze godzin. Od 2 do 4 godzin dziennie.Pora dnia do ustalenia. |
Zapomnialam dopisac, poszukujemy osoby komunikatywnej i operatywnej |
|
Powrót do góry |
|
 |
|