reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

SZUKAM PRACY - OGŁOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZÓW
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 61, 62, 63  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Piotur

PostWysłany: 20 Mar 2007, 21:26    Temat postu: Poznam ludzi Odpowiedz z cytatem

Witajcie.30-go Marca zawitam na Islandię.Będę mieszkać w Hafnarfiordur.Co prawda jest już tam mój ociec i brat,ale mimo tego chciałbym poznać innych ludzi celem "nie nudzenia się w samotności w dni wolne od pracy" Cool Mile widziane kobietki ;-) (to nie matrymonialno-towarzyska propozycja)
Proszę ew.zainteresowanych o wiadomości prywatne z numerem tel.w treści oraz cuś o sobie ;-)
Pozdrawiam.
Piotrek.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
narsiltm

PostWysłany: 21 Mar 2007, 10:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No to wszystkie forumowe kobietki, laseczki i inne niunie zaraz zaczna dzwonic...Wink
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Piotur

PostWysłany: 21 Mar 2007, 19:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

narsiltm napisał:
No to wszystkie forumowe kobietki, laseczki i inne niunie zaraz zaczna dzwonic...Wink

Czasem wydaje się,że Bogu skończyła się licencja na cuda...ale kto wie ;-P A ja lubię kobietki niesamowicie.Właściwie to jestem 100% - owa lesbijka,bo ja tylko kobiety...;-)
I wszystkie jak wszystkie;niech będzie jedna,a konkretna ( i bynajmniej nie o urodę się rozchodzi,a o rozum)
A tak w ogóle to widzę,że wszystko sprowadziło się do kobiet.A ja chętnie poznam kumpla.No samemu to z deka prze...bane na obczyźnie.
Powrót do góry
arturo95

PostWysłany: 22 Mar 2007, 11:32    Temat postu: Re: Poznam ludzi Odpowiedz z cytatem

Piotur napisał:

Pozdrawiam.
Piotrek.

Oj Piotrek, co na to brat Kamil i Kazik Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Tlen
Piotur

PostWysłany: 22 Mar 2007, 17:05    Temat postu: Re: Poznam ludzi Odpowiedz z cytatem

arturo95 napisał:
Piotur napisał:

Pozdrawiam.
Piotrek.

No tak myślałem że się znamy...;-) Jesteś jeszcze w Wyszkowie czy już na wyspie?DFaj jakiś namiar na siebie;-)
Powrót do góry
arturo95

PostWysłany: 22 Mar 2007, 20:12    Temat postu: Re: Poznam ludzi Odpowiedz z cytatem

Piotur napisał:
arturo95 napisał:
Piotur napisał:

Pozdrawiam.
Piotrek.

No tak myślałem że się znamy...;-) Jesteś jeszcze w Wyszkowie czy już na wyspie?DFaj jakiś namiar na siebie;-)

Dopuki nie sprzedam auta jeszcze w Wyszkowie.
Ale już niedługo Smile
Jak będziesz miał kontakt z Kamilem pozdrów od Agi, Olgi i Artura Smile
Islandio, ma Islandio Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Tlen
Old Star

PostWysłany: 24 Mar 2007, 23:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Urodzony_13_w_piatek napisał:
a ja podejmę każda prace od połowy kwietnia w akraness.. dosłownie kazda!! zebym miał na bilet autobusowy, piwo i chlep i fajki na początek, bym miał siłe rozgladac sie i szukac..

To ciekawe, bo jak dobrze pamiętam, to Ty przyjacielu, jesteś już jakieś 1,5 roku spakowany tu na wyjazd Smile

Jeśli chcesz podjąć pracę w Akranes i mieć na piwo, fajki, chleb i coś do chleba + autobus, to obawiam się, że na tym się Twoje zarobki skończą....

Bo tyle to właśnie na Islandii kosztuje - co Twoja przyszła pensja....

Może lepiej zostać w kraju i też mieć na to, co wymienione powyżej?

OS
Powrót do góry
Urodzony_13_w_piatek

PostWysłany: 26 Mar 2007, 8:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to Ty przyjacielu, jesteś już jakieś 1,5 roku spakowany tu na wyjazd Smile

no cos w tym jes :-) a raczej nie cos tylko wszystko - rĂłzne sa koleje losu :-)
tylko ze teraz to cała sprawa wyjazdu odżyła a raczej ma juz rece i nogi, jest to nadal moim ogromnym marzeniem, jednakl realia sa inne, zastanawiam sie czy nie leciec do wstretnej angli robic w zawodzie którego nie cierpie za 8 funta/h - powiedzmy, firma w której pracuje to organizuje - a z drugijej strony - w islandi mam przyjaciela, tam gdzieś sa moje 2 letnie marzenia.. i to własnie ze spokojną islandia wiązałem moje przyszłe zycie

a pasmo sukcesów i porarazek, oczekiwania i wiecznie rozwianych nadzieji, związanych z moim wyjazdem też potrafiło "dać po xxxx"..

pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
siewa26
Ogłoszeniodawca zweryfikowany
PostWysłany: 26 Mar 2007, 14:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja widzialem ostatno na vinna.is takie ogloszenie:

Praca/Stanowisko: Numer oferty:
Restauracja - obsługa - praca na prowincji 564872
Informacje o stanowisku pracy:
Restauracja znajdująca się 200 kilometrów od Reykjaviku zatrudni osobę do obsługi i przygotowania posiłków.

Zakres obowiązków - gotowanie oraz przygotowanie posiłków oraz utrzymywanie obiektu w czystości. W okresie zimowym pracuje jedna osoba która zajmuje się przygotowaniem posiłków, obsługą i sprzątaniem. W okresie letnim zatrudnionych jest więcej osób które wymieniają się obowiązkami.

Czas pracy - wszystkie dni robocze w godzinach od 09:00-20:00.
Poszukiwana jest uczciwa, godna zaufania, lubiąca czystość oraz pracę przy przygotowaniu posiłków osoba, która zna język angielski lub islandzki.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG Tlen
Urodzony_13_w_piatek

PostWysłany: 26 Mar 2007, 16:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wszystko co napisałem powyzej poszło sie..
a wiec.. dobrze sie stało.. bardzo dobrze.. czyli ... podejme kazda prace w aks..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
elza74

PostWysłany: 27 Mar 2007, 16:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://biznes.interia.pl/news?inf=888147
Powrót do góry
Maciek_op

PostWysłany: 27 Mar 2007, 22:07    Temat postu: Szukam pracy na ISLANDII !! Odpowiedz z cytatem

Mam 58 lat, z wykształcenia jestem technikiem mechanikiem.Od 13 lat jestem kierownikiem stacji benzynowej. Pracowałem w kraju i za granicą wykonując różne obowiązki. Były to prace w rolnictwie, budownictwie, handlu. Potrafię samodzielnie wykonac wszelkie prace remontowe, budowlane, instalatorskie, drobne naprawy samochodowe i elektryczne. Jestem tzw. złota rączką. Jestem sumienny, pracowity i dokładny. Podejme każdą pracę na Islandii.
Pozdrawiam
Ireneusz Cepuchowicz
macskup@wp.pl
77 4746875
888 62 00 73
Powrót do góry
asiula21

PostWysłany: 1 Kwi 2007, 20:48    Temat postu: SZUKAM PRACY Odpowiedz z cytatem

[list][i]HEJKA MAM NA IMIE RADEK I MAM 24 LATA BARDZO BYM CHCIAL PRACOWAC NA ISLANDII Z ZAWODU JESTEM STOLARZEM I BARDZO LUBIE SWOJ FACH LECZ JESLI BYLOBY COS INNEGO Z CHECIA SIE TEGO NAUCZE. :( NIE ZNA JEZYKA ALE NA MIEJSCU TO NIE BYLBY PROBLEM BO ZAWSZE MOZNA SIE ZAPISAC NA KURSY.JESLI MACIE COS INTERESUJACEGO TO PISZCIE CHOCIAZ BY JAKIES NAMIARY Z GORY DZIEKUJE.RADEK :) [/i][/list][list][/list]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email WP Kontakt
Asmarel

PostWysłany: 2 Kwi 2007, 8:13    Temat postu: Praca na budowie w Islandi, a praca na budowie w polsce Odpowiedz z cytatem

ciekaw jestem, czy praca na budowie w Islandi, a praca na budowie w polsce wygląda tak samo - tzn. jeden robi 5 siedzi i gada
Powrót do góry
micke

PostWysłany: 2 Kwi 2007, 13:39    Temat postu: rzeĹşbiarz Odpowiedz z cytatem

może ktoś wie gdzie miżna by sie zatrudnic jako rzeźbiarz w drewnie ,wiem że na wyspie jest mało drzew ale zapytac nie zawadzi. lol robię też altanki z drewna ostatnio na wyspie robiłem płoty (drewniene) potrafie pogadac po angielsku jak była by to robota z zakwaterowaniem to super!!! pozdrawiam wszystkich rodaków
Powrót do góry
wkretak1

PostWysłany: 2 Kwi 2007, 22:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesli ktos szuka pracy to jest potrzebny kierowca do pralni miejskiej w Kopavogur.Ze znajomoscia angielskiego lub islandzkiego,zeby sie dogadac.Praca jest od zaraz.Wiecej pod nr.tel.8665328 Ania
Powrót do góry
micke

PostWysłany: 12 Kwi 2007, 12:00    Temat postu: I em a carpenter Odpowiedz z cytatem

podczas ostatniego pobytu w islandii robiłem płoty , altanki ,oraz inne detale z drewna . Zajmuję się również rzeźbą w drewnie -MOŻE KTOŚ WIE O PRACY DLA MIE !!! Exclamation właściwie to mogę robic wszelkie prace związane z drewnem Exclamation POZDRAWIAM MICKE
Powrót do góry
Asieńka

PostWysłany: 13 Kwi 2007, 19:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

SZUKAM DZIEWCZYNY MAJĄCEJ OCHOTĘ W MAJU WYJECHAĆ NA ISLANDIĘ I PRZYNAJMNIEJ DWA MIESIĄCE POPRACOWAĆ W PENSJONACIE W OKOLICACH MYVATN. ANGIELSKI OBOWIĄZKOWO, DRUGI JĘZEYK KOMUNIKATYWNIE. PENSJA OK 1,5 TYS EURO/MIES, ZAKWATEROWANIE, WYŻYWIENIE, SAMOCHÓD ZAPEWNIONE.
PYTANIA PROSZĘ KIEROWAĆ JAKO Arrow PW.
Powrót do góry
soley

PostWysłany: 19 Kwi 2007, 1:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Poszukuje osoby do firmy islandzkiej mowiacej zarowno po islandzku jak i po polsku do pracy dobrze platnej w niepelnym wymiarze godzin. Od 2 do 4 godzin dziennie.Pora dnia do ustalenia.
Powrót do góry
soley

PostWysłany: 19 Kwi 2007, 1:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

soley napisał:
Poszukuje osoby do firmy islandzkiej mowiacej zarowno po islandzku jak i po polsku do pracy dobrze platnej w niepelnym wymiarze godzin. Od 2 do 4 godzin dziennie.Pora dnia do ustalenia.

Zapomnialam dopisac, poszukujemy osoby komunikatywnej i operatywnej
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 61, 62, 63  Następny
Strona 11 z 63

Skocz do: