reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

SZUKAM PRACY - OGŁOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZÓW
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 61, 62, 63  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mjkl
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
PostWysłany: 12 Wrz 2007, 10:26    Temat postu: Re: pytanko.. Odpowiedz z cytatem

kaszub napisał:
Czy dla dobrego kafelkarza może się znależć praca na wyspie?Co prawda jest zajęcia ful w angli ale wyspa ma jakiś magnes...Jeśli tak to wykorzystam egoistycznie ten post i zapytam ile euro mozna na tym wydoić na m-c?

znajdzie sie ;]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
_linka_
Gość
PostWysłany: 15 Wrz 2007, 20:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam poszukuje pracy dla chłopaka. sumienny, pracowity i dyspozycyjny. posiada prawo jazdy kat. B, C, D, C+E. podstawowa znajomosc jezyka angielskiego. za pomoc z góry dziekuje, prosze o kontakt na mejla ewelinka11126@wp.pl
Powrót do góry
tanczacyjarek

PostWysłany: 16 Wrz 2007, 14:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie ma problemu ze znalezieniem pracy jako kierowca jesli ktos gada po angl
Powrót do góry
mundas

PostWysłany: 19 Wrz 2007, 19:22    Temat postu: Praca dla płytkarzy Odpowiedz z cytatem

Islandzka firma budowlana zatrudni kafelkarzy.Nie wymagana zanjomość języka.Bardzo dobre warunki pracy,zakwaterowanie oraz przelot na koszt pracodawcy.Najchętniej osoby z wielkopolski lub przebywające już na terenie Islandii.Więcej informacji na email: mundas60@op.pl lub polski nr.tel.0507026289
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email WP Kontakt
lovisa
Ogłoszeniodawca zweryfikowany
PostWysłany: 20 Wrz 2007, 9:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja szukam pracy na grudzien.
Powrót do góry
martusia

PostWysłany: 20 Wrz 2007, 12:06    Temat postu: SZukam pracy Odpowiedz z cytatem

a ja szukam pracy w godzinach wieczornych lub nocnych. moge robic wszystko. jesli ktos ma jakies info z gory dziekuje.
Powrót do góry
lovisa
PostWysłany: 20 Wrz 2007, 12:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

gazety mozna w nocy nosic
Powrót do góry
martusia

PostWysłany: 20 Wrz 2007, 12:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzwonilam juz do morgunbladid ale tam nie maja wolnych miejsc. poszukam dalej. dziekuje za odpowiedz
Powrót do góry
lovisa
PostWysłany: 20 Wrz 2007, 13:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale mi nie chodzilo o morguna. zreszta w morgunie trzeba sie orientowac w nazwiskach i skrzynkach tak ze jak masz problem z islandzkim to mozesz miec tam troche problemow. w m,orgunie trzeba byc bradzo dokladnym bo to jest platna gazeta. chodzi mi o inna firme ktora zajmuje sie dystrybucja gazet w nocy.
chcesz to napisz na prv to ci powiem co i jak.
Powrót do góry
zyzak
Gość
PostWysłany: 20 Wrz 2007, 20:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

posthusid dystrybuuje gazety, tam chyba nie problem o robote, duza rotacja bo to raczej robota na zaczepke..... nosic gazety po nocach deszcz nie deszcz pizgawa
Powrót do góry
tanczacyjarek

PostWysłany: 23 Wrz 2007, 22:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przejdz sie po barach i resatauracjach w centrum i masz prace....
Powrót do góry
MONIKA08281234

PostWysłany: 24 Wrz 2007, 12:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

SZUKAM PRACY W AKUREYRI LUB REYKAVIKU PROSZE O POMOC JESTEM W TEJ CHWILI W ISLANDII MOJ NR TEL:8669580 MONIKA
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
Supra16v

PostWysłany: 26 Wrz 2007, 22:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich forumowiczĂłw. W jestem juz kilka dni na ISLANDI i poszukuje pracy w Dalviku wie ktos moze gdzie mozna zapukac zastukac aby dostac prace bylem w firmie Najwiekrzej w Dalviku Samheiri ale powiedziano mi ze moze jak ktos sie wykruszy.Mo ze by rownieĹź w miescie akurejry bo pilnie potrzebuje pracy. Jezeli by ktos mial cynk to berdzo prosze o napisacnie np na gg moj numer 1299211.

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZY Smile PAPAPA
Powrót do góry
eve_tubi

PostWysłany: 28 Wrz 2007, 7:46    Temat postu: witam Odpowiedz z cytatem

czy ktos potrzebje hydraulika?moj e-mial:eve_tubi@o2.pl
Powrót do góry
Gosia Adamczyk

PostWysłany: 28 Wrz 2007, 16:29    Temat postu: szukam pracy Odpowiedz z cytatem

hey, jestem w Reykjaviku od tygodnia i jestem przerażona, nie mogę znaleźć pracy.Zostawiłam swoje aplikacje w wielu hotelach i restauracjach, zarejestrowałam się w kilku agencjach pracy, wysyłam niezliczoną ilość maili, nawet do instytucji państwowych. Ale jak na razie cisza, nigdzie nie ma dla mnie miejsca Crying or Very sad Już sama nie wiem, czy to ja robię coś nie tak, czy co? Pracowałam jako kelnerka, byłam opiekunką do dzieci, udzielałam korepetycji z angielskiego, nawet własny serwis sprzątający miałam. Dlaczego tym razem nie udaje mi się? Czy ktoś ma pomysł, gdzie jeszcze mogę szukać pracy?
Powrót do góry
lovisa
PostWysłany: 28 Wrz 2007, 17:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja tez nie wiem co jest grane bo nawet ze znajomoscia jezyka tez nie mam pracy a polki bez jezyka dale j sa do bonusa przyjmowane. mam nadzieje ze to sie zmieni i jako obywatel tego kraju dostane prace.
tak ze kochani na rynku pracy coraz gorzej niestety... niech przyjezdza wiecej ludzi, przeciez na ulicy pieniadze leza na islandi, a to kraina zlotem plynaca. widac jednak ze nie.
wiec dalej szukam prace popoludniami na 10 godzin w tygodniu maksymalnie.
Powrót do góry
FilipR79
PostWysłany: 28 Wrz 2007, 17:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak trzeba bedzie niedlugo sie spakowac i szukac nowej ziemi obiecanej, pojade tam gdzie Old Star jest, razem razniej. Zabiore Wredna mimi - jesli mnie Zyzak wczesniej nie zabije. A tak na powaznie to czego Gosiu sie spodziewalas? Samochodu, komorki i mieszkania wynajetego na koszt pracodawcy?
Powrót do góry
Gosia Adamczyk

PostWysłany: 28 Wrz 2007, 17:44    Temat postu: praca Odpowiedz z cytatem

w odpowiedzi na wasze komentarze- wcale nie spodziewalam sie gwiazdki z nieba. Jestem przyzwyczajona do ciężkiej pracy i dlatego tutaj szukam różnych ofert. Na samochód zamierzam zarobić sama, komórkę już mam, a i dach nad głową na jakiś czas również. Uwierzyłam jednak swoim znajomym, którzy przylecieli tu w czerwcu i zapewniali mnie, że jest dużo pracy, więc i ja coś znajdę. A że mojemu chłopakowi pomysł ten przypadł do gustu, pomyślałam: co mi szkodzi? W końcu już mieszkałam przez 2 lata poza granicami kraju i było mi tam całkiem dobrze. Nie, nie chcę niczego za darmo. Chcę tylko, aby ktoś pozwolił mi się wykazać.
Powrót do góry
mjkl
PostWysłany: 28 Wrz 2007, 17:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak sie chce to sie ma. ofert pracy jest mnostwo. & to czy obywatelstwo sie ma czy nie, nie ma najmniejszego znaczenia a roszczeniowe podejscie raczej w zdobyciu pracy nie pomoze... frustrat zawsze marudzic bedzie, ze za malo, ze za ciezko, ze sie robi polakowo... smieszne to. w sumie to zalosne raczej.

a smieszniejsze jest jeszcze psioczenie na polanskich czy wszechotaczajaca polskosc w jakiejkolwiek formie bedac samemu najlepszym przykladem tego znienawidzonego, polakowego, burackiego zachowania... ;]
Powrót do góry
Gosia Adamczyk

PostWysłany: 28 Wrz 2007, 18:10    Temat postu: praca Odpowiedz z cytatem

dzieki mjkl:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 61, 62, 63  Następny
Strona 20 z 63

Skocz do: