Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 12 Wrz 2007, 10:26 Temat postu: Re: pytanko.. |
|
|
kaszub napisał: | Czy dla dobrego kafelkarza moĹźe siÄ znaleĹźÄ praca na wyspie?Co prawda jest zajÄcia ful w angli ale wyspa ma jakiĹ magnes...JeĹli tak to wykorzystam egoistycznie ten post i zapytam ile euro mozna na tym wydoiÄ na m-c? |
znajdzie sie ;] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 15 Wrz 2007, 20:15 Temat postu: |
|
|
witam poszukuje pracy dla chĹopaka. sumienny, pracowity i dyspozycyjny. posiada prawo jazdy kat. B, C, D, C+E. podstawowa znajomosc jezyka angielskiego. za pomoc z gĂłry dziekuje, prosze o kontakt na mejla ewelinka11126@wp.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
| tanczacyjarek
| Dołączył: 21 Lip 2007 | Posty: 12 | |
|
Wysłany: 16 Wrz 2007, 14:54 Temat postu: |
|
|
nie ma problemu ze znalezieniem pracy jako kierowca jesli ktos gada po angl |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mundas
| Dołączył: 05 Wrz 2007 | Posty: 10 | Skąd: PiĹa |
|
Wysłany: 19 Wrz 2007, 19:22 Temat postu: Praca dla pĹytkarzy |
|
|
Islandzka firma budowlana zatrudni kafelkarzy.Nie wymagana zanjomoĹÄ jÄzyka.Bardzo dobre warunki pracy,zakwaterowanie oraz przelot na koszt pracodawcy.NajchÄtniej osoby z wielkopolski lub przebywajÄ
ce juĹź na terenie Islandii.WiÄcej informacji na email: mundas60@op.pl lub polski nr.tel.0507026289 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| lovisa OgĹoszeniodawca zweryfikowany
 | Dołączył: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 20 Wrz 2007, 9:36 Temat postu: |
|
|
a ja szukam pracy na grudzien. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| martusia
| Dołączył: 27 Lut 2007 | Posty: 78 | |
|
Wysłany: 20 Wrz 2007, 12:06 Temat postu: SZukam pracy |
|
|
a ja szukam pracy w godzinach wieczornych lub nocnych. moge robic wszystko. jesli ktos ma jakies info z gory dziekuje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Wrz 2007, 12:10 Temat postu: |
|
|
gazety mozna w nocy nosic |
|
Powrót do góry |
|
 |
| martusia
| Dołączył: 27 Lut 2007 | Posty: 78 | |
|
Wysłany: 20 Wrz 2007, 12:45 Temat postu: |
|
|
dzwonilam juz do morgunbladid ale tam nie maja wolnych miejsc. poszukam dalej. dziekuje za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Wrz 2007, 13:26 Temat postu: |
|
|
ale mi nie chodzilo o morguna. zreszta w morgunie trzeba sie orientowac w nazwiskach i skrzynkach tak ze jak masz problem z islandzkim to mozesz miec tam troche problemow. w m,orgunie trzeba byc bradzo dokladnym bo to jest platna gazeta. chodzi mi o inna firme ktora zajmuje sie dystrybucja gazet w nocy.
chcesz to napisz na prv to ci powiem co i jak. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Wrz 2007, 20:11 Temat postu: |
|
|
posthusid dystrybuuje gazety, tam chyba nie problem o robote, duza rotacja bo to raczej robota na zaczepke..... nosic gazety po nocach deszcz nie deszcz pizgawa |
|
Powrót do góry |
|
 |
| tanczacyjarek
| Dołączył: 21 Lip 2007 | Posty: 12 | |
|
Wysłany: 23 Wrz 2007, 22:49 Temat postu: |
|
|
przejdz sie po barach i resatauracjach w centrum i masz prace.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
| MONIKA08281234
| Dołączył: 24 Wrz 2007 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 24 Wrz 2007, 12:11 Temat postu: |
|
|
SZUKAM PRACY W AKUREYRI LUB REYKAVIKU PROSZE O POMOC JESTEM W TEJ CHWILI W ISLANDII MOJ NR TEL:8669580 MONIKA |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Supra16v
| Dołączył: 17 Wrz 2007 | Posty: 5 | |
|
Wysłany: 26 Wrz 2007, 22:31 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich forumowiczĂłw. W jestem juz kilka dni na ISLANDI i poszukuje pracy w Dalviku wie ktos moze gdzie mozna zapukac zastukac aby dostac prace bylem w firmie Najwiekrzej w Dalviku Samheiri ale powiedziano mi ze moze jak ktos sie wykruszy.Mo ze by rownieĹź w miescie akurejry bo pilnie potrzebuje pracy. Jezeli by ktos mial cynk to berdzo prosze o napisacnie np na gg moj numer 1299211.
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZY PAPAPA |
|
Powrót do góry |
|
 |
| eve_tubi
| Dołączył: 27 Wrz 2007 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 28 Wrz 2007, 7:46 Temat postu: witam |
|
|
czy ktos potrzebje hydraulika?moj e-mial:eve_tubi@o2.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Gosia Adamczyk
| Dołączył: 28 Wrz 2007 | Posty: 14 | Skąd: Islandia |
|
Wysłany: 28 Wrz 2007, 16:29 Temat postu: szukam pracy |
|
|
hey, jestem w Reykjaviku od tygodnia i jestem przeraĹźona, nie mogÄ znaleĹşÄ pracy.ZostawiĹam swoje aplikacje w wielu hotelach i restauracjach, zarejestrowaĹam siÄ w kilku agencjach pracy, wysyĹam niezliczonÄ
iloĹÄ maili, nawet do instytucji paĹstwowych. Ale jak na razie cisza, nigdzie nie ma dla mnie miejsca JuĹź sama nie wiem, czy to ja robiÄ coĹ nie tak, czy co? PracowaĹam jako kelnerka, byĹam opiekunkÄ
do dzieci, udzielaĹam korepetycji z angielskiego, nawet wĹasny serwis sprzÄ
tajÄ
cy miaĹam. Dlaczego tym razem nie udaje mi siÄ? Czy ktoĹ ma pomysĹ, gdzie jeszcze mogÄ szukaÄ pracy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 28 Wrz 2007, 17:25 Temat postu: |
|
|
ja tez nie wiem co jest grane bo nawet ze znajomoscia jezyka tez nie mam pracy a polki bez jezyka dale j sa do bonusa przyjmowane. mam nadzieje ze to sie zmieni i jako obywatel tego kraju dostane prace.
tak ze kochani na rynku pracy coraz gorzej niestety... niech przyjezdza wiecej ludzi, przeciez na ulicy pieniadze leza na islandi, a to kraina zlotem plynaca. widac jednak ze nie.
wiec dalej szukam prace popoludniami na 10 godzin w tygodniu maksymalnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FilipR79 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 28 Wrz 2007, 17:29 Temat postu: |
|
|
Tak trzeba bedzie niedlugo sie spakowac i szukac nowej ziemi obiecanej, pojade tam gdzie Old Star jest, razem razniej. Zabiore Wredna mimi - jesli mnie Zyzak wczesniej nie zabije. A tak na powaznie to czego Gosiu sie spodziewalas? Samochodu, komorki i mieszkania wynajetego na koszt pracodawcy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Gosia Adamczyk
|
Wysłany: 28 Wrz 2007, 17:44 Temat postu: praca |
|
|
w odpowiedzi na wasze komentarze- wcale nie spodziewalam sie gwiazdki z nieba. Jestem przyzwyczajona do ciÄĹźkiej pracy i dlatego tutaj szukam róşnych ofert. Na samochĂłd zamierzam zarobiÄ sama, komĂłrkÄ juĹź mam, a i dach nad gĹowÄ
na jakiĹ czas rĂłwnieĹź. UwierzyĹam jednak swoim znajomym, ktĂłrzy przylecieli tu w czerwcu i zapewniali mnie, Ĺźe jest duĹźo pracy, wiÄc i ja coĹ znajdÄ. A Ĺźe mojemu chĹopakowi pomysĹ ten przypadĹ do gustu, pomyĹlaĹam: co mi szkodzi? W koĹcu juĹź mieszkaĹam przez 2 lata poza granicami kraju i byĹo mi tam caĹkiem dobrze. Nie, nie chcÄ niczego za darmo. ChcÄ tylko, aby ktoĹ pozwoliĹ mi siÄ wykazaÄ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| mjkl ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 26 Paź 2006 | Posty: 2605 | |
|
Wysłany: 28 Wrz 2007, 17:55 Temat postu: |
|
|
jak sie chce to sie ma. ofert pracy jest mnostwo. & to czy obywatelstwo sie ma czy nie, nie ma najmniejszego znaczenia a roszczeniowe podejscie raczej w zdobyciu pracy nie pomoze... frustrat zawsze marudzic bedzie, ze za malo, ze za ciezko, ze sie robi polakowo... smieszne to. w sumie to zalosne raczej.
a smieszniejsze jest jeszcze psioczenie na polanskich czy wszechotaczajaca polskosc w jakiejkolwiek formie bedac samemu najlepszym przykladem tego znienawidzonego, polakowego, burackiego zachowania... ;] |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Gosia Adamczyk
|
Wysłany: 28 Wrz 2007, 18:10 Temat postu: praca |
|
|
dzieki mjkl:) |
|