reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

SZUKAM PRACY - OGŁOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZÓW
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 61, 62, 63  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
_linka_
Gość
PostWysłany: 30 Wrz 2007, 1:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

WITAM, POSZUKUJE PRACY. Obecnie miszkam na terenie islandii. z zawodu jestem pielegniarką. może ktos jest mi w stanie pomóc w jakiś sposób za wszelkie info dziękuje. dodam, że mam słaby angielski, ale mogłaby byc to praca jako salowa lub cos podobnego.
Powrót do góry
mjkl
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
PostWysłany: 30 Wrz 2007, 2:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

_linka_ napisał:
WITAM, POSZUKUJE PRACY. Obecnie miszkam na terenie islandii. z zawodu jestem pielegniarką. może ktos jest mi w stanie pomóc w jakiś sposób za wszelkie info dziękuje. dodam, że mam słaby angielski, ale mogłaby byc to praca jako salowa lub cos podobnego.

jest nabor na ratownikow medycznych & chyba tez pielegniarki/personel obslugi w szpitalach. wymagany jest jednak dory angielski. jednak sprobowac nie zaszkodzi - wyslij cv na ewa@radning.is.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
_linka_
Gość
PostWysłany: 30 Wrz 2007, 19:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mjkl napisał:
wyslij cv na ewa@radning.is.

w jakim języku?po polsku czy angielsku? Embarassed
Powrót do góry
mjkl
PostWysłany: 30 Wrz 2007, 19:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cv po angielsku. a do ewy pisac mozesz po polsku.
Powrót do góry
sliwka_iceland

PostWysłany: 30 Wrz 2007, 23:10    Temat postu: Szukam pracy dla Ĺźony Odpowiedz z cytatem

Cześc Wszystkim. Szukam pracy dla żony (29 lat), z wykształcenia jest mistrzem kucharskim a ostatnie 4 lata pracowała jako asystentka dentystyczna w prywatnej klinice w polsce. Niestety słaby angielski. Dziękuje za jakiekolwiek info. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
czorth

PostWysłany: 30 Wrz 2007, 23:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój pierwszy post na Waszym forum, więc wypada mi powiedzieć Wam wszystkim CZEŚĆ ! Wink

Nie złośćcie się teraz. Czytałem cały ten temat, czytałem inne tematy, ale chciałbym zapytać jakie są realne szanse na znalezienie pracy, od listopada załóżmy? Wiem, że wszystko zależy od różnych czynników, tudzież szczęścia, umiem bardzo dobrze angielski (2 certyfikaty) i niemiecki. W PL...do tej pory studiowałem 2 kierunki, ale chce zrobić przerwę-rok. Pracowałem wcześniej, naprawiam motocykle-to bardziej pasja niż praca.

Wiem, że lekko nie będzie i że kokosów też nie zbije, ale chcę spróbować, więc jeśli ktoś byłby na tyle uprzejmy, żeby realnie ocenić możliwości znal. pracy-będę bardzo wdzięczny. A może są agencje które pośredniczą w szukaniu pracy? I moglibyście jakieś godne pol. zarekomendować "kotowi" ?

pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
evcia

PostWysłany: 4 Paź 2007, 16:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy ma ktos namiary do jakiejs firmy sprzatajacej? Szukam pracy dla mamy - niestety zna slabo angielski, wiec chyba tylko w sprzataniu, by prace mogla znalezc. A co do tych 10 h dziennie lovisa, to najlepiej w restauracjach szukaj. W piatki i soboty wieczorami najwiecej osob potrzebuja do pracy, wiec moze na 5 h dziennie moglabys isc. Pozdrawiam forumowiczow.
Powrót do góry
bolo75

PostWysłany: 5 Paź 2007, 0:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

evcia napisał:
A czy ma ktos namiary do jakiejs firmy sprzatajacej? Szukam pracy dla mamy - niestety zna slabo angielski, wiec chyba tylko w sprzataniu, by prace mogla znalezc. A co do tych 10 h dziennie lovisa, to najlepiej w restauracjach szukaj. W piatki i soboty wieczorami najwiecej osob potrzebuja do pracy, wiec moze na 5 h dziennie moglabys isc. Pozdrawiam forumowiczow.

witaj czorth . obecnie jestem w islandi dostałem sie tutaj przez firme posredniczącą w opolu bez rzadnych kosztów nawet samolot mi zasponsorowali do mnie należało dostac sie jedynie do londynu ,spanie platne z pierwszej wy[laty . Jesli zadowala cie 780 kr na godzine to pisz lub dzwon . www.advisergroup.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
bolo75

PostWysłany: 5 Paź 2007, 0:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

evcia napisał:

witaj czorth . obecnie jestem w islandi dostałem sie tutaj przez firme posredniczącą w opolu bez rzadnych kosztów nawet samolot mi zasponsorowali do mnie należało dostac sie jedynie do londynu ,spanie platne z pierwszej wy[laty . Jesli zadowala cie 780 kr na godzine to pisz lub dzwon . www.advisergroup.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
kakasia

PostWysłany: 5 Paź 2007, 0:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hejka szukam poocy jutro bde w reykjaviku i szukam pracy poniewaz mialam obiecana prace a tera ta pani mowi ze juz nieaktualne prosze was pomozcie mi bede jutro do 12.30 w domu i blagam pomocy!
Powrót do góry
westerncoast

PostWysłany: 5 Paź 2007, 20:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam szukam pracy jako operator sprzętu ciężkiego-spycharki,ładowarki,wózki widłowe.obecnie mieszkam w Akureyri.wiadomości na prv.
Powrót do góry
mjkl
PostWysłany: 5 Paź 2007, 22:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

westerncoast napisał:
witam szukam pracy jako operator sprzętu ciężkiego-spycharki,ładowarki,wózki widłowe.obecnie mieszkam w Akureyri.wiadomości na prv.

napisz na ewa@radning.is. jakis czas temu byla fucha za ponad 300k isk netto/miesiac.
Powrót do góry
westerncoast

PostWysłany: 6 Paź 2007, 15:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mjkl napisał:
westerncoast napisał:

napisz na ewa@radning.is. jakis czas temu byla fucha za ponad 300k isk netto/miesiac.

pisałem coś cisza a 300 isk/miesiąc mjkl dodaj zero Smile
Powrót do góry
mjkl
PostWysłany: 6 Paź 2007, 15:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

westerncoast napisał:
mjkl napisał:
westerncoast napisał:

pisałem coś cisza a 300 isk/miesiąc mjkl dodaj zero Smile

moze zajeta czy cos. btw weekend jest. ;] dzwonic tez mozna: 588 7700
Powrót do góry
evcia

PostWysłany: 8 Paź 2007, 14:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czy ktos z Was pracuje w laboratorium medycznym, toksykologicznym lub podobnym? Skonczylam analityke medyczna i chcialabym znalezc prace w zawodzie. Wiem, ze nie bedzie latwo, ale prosze o jakiekolwiek informacje.
Powrót do góry
dorcia_4

PostWysłany: 8 Paź 2007, 15:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja rowniez chcialabym sie dowiedziec czy ktos pracuje w labolatorium chemicznym, biologicznym itp. Skonczylam chemie z elementami informatyki i szukam pracy w zawodzie. Jest dosyc ciezko mimo dobrej znajomosci j.angielskiego. Zawsze chca z islandzkim.
Powrót do góry
mjkl
PostWysłany: 8 Paź 2007, 15:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.actavis.com/en/careers/vacancies/vacancies.htm

+

http://lysi.is

w pracy tego typu wymagany jest plynny angielski + chocby podstawowy islandzki. jesli masz doswiadczenie/umiejetnosci przymykaja na to oko & wysylaja cie na kurs.
Powrót do góry
dorcia_4

PostWysłany: 8 Paź 2007, 16:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skladalam papiery do actavisu i bylam sie dowiadywac POTRZEBNY JEST ISLANDZKI nie angielski. I doswiadczenie nie moze tego zastapic.
Powrót do góry
mjkl
PostWysłany: 8 Paź 2007, 16:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dorcia_4 napisał:
Skladalam papiery do actavisu i bylam sie dowiadywac POTRZEBNY JEST ISLANDZKI nie angielski. I doswiadczenie nie moze tego zastapic.

no to trudno. trzeba sie zatem nauczyc. ;]
Powrót do góry
evcia

PostWysłany: 9 Paź 2007, 3:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ja tez wyslalam zgloszenie-to z ich strony internetowej po islandzku i CV po angielsku. Nie odpisali, wiec moze CV nie zrozumieli Wink Ale tak na powaznie: sam fakt, ze maja application tylko po islandzku swiadzcy o tym, ze trzeba znac islandzki...ciekawe, kiedy sobie uswiadomia, ze ten ich jezyk to jedno wielkie nieporozumienie Smile Nadal szukam kogos, kto pracuje w laboratorium...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 61, 62, 63  Następny
Strona 22 z 63

Skocz do: