Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| baggioo
| Dołączył: 17 Gru 2007 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 17 Gru 2007, 22:02 Temat postu: |
|
|
czeĹÄ wszystkimi.Mam 23 latka pracuje w Hucie szkĹa na stanowisku operatora linii magnetronie , posiadam uprawnienia na wĂłzki widĹowe oraz suwnice z poziomu "0"I szukam pracy w Islandii na stanowisku operatora wĂłzka widĹowego w jakimĹ magazynie ma ktoĹ jakieĹ info ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| FilipR79 ILOĹÄ OSTRZEĹťEĹ: 1
| Dołączył: 08 Lip 2006 | Posty: 991 | |
|
Wysłany: 17 Gru 2007, 22:05 Temat postu: |
|
|
baggioo napisał: | czeĹÄ wszystkimi.Mam 23 latka pracuje w Hucie szkĹa na stanowisku operatora linii magnetronie , posiadam uprawnienia na wĂłzki widĹowe oraz suwnice z poziomu "0"I szukam pracy w Islandii na stanowisku operatora wĂłzka widĹowego w jakimĹ magazynie ma ktoĹ jakieĹ info ? |
Czlowieku, uprawnienia na wozki widlowe nie sa duzym plusem, napisz lepiej w jakim stopniu znasz angielski. _________________ Filip broni
Filip radzi
Filip nigdy Cie nie zdradzi
KAĹťDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYĹťSZYM WYKSZTAĹCENIEM SZCZEGĂLNYM DOBREM NARODU |
|
Powrót do góry |
|
 |
| rswm81
| Dołączył: 18 Gru 2007 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 18 Gru 2007, 20:15 Temat postu: praca na weekendy |
|
|
Szulam pracy na weekendy. Gdzie mozna cos takiego znalezc. Jakies prace remontowe, stolarka, malowanie, kafelkowanie. Mam 26 lat i swoj samochod. Interesuja mnie okolice Reykjaviku. Jak by ktos mial namiary na jakas firme czy osobe prywatna to bede wdzieczny. Na wyspie jestem od kilku tygodni i jeszcze tego wszystkiego nie ogarniam .
Angielski bardzo dobrze, islandzki jest dla mnie czarna magia. Od stycznia ide do szkoly wiec moze cos zalapie.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow |
|
Powrót do góry |
|
 |
| andaplu
| Dołączył: 20 Gru 2007 | Posty: 6 | |
|
Wysłany: 20 Gru 2007, 19:08 Temat postu: szukam pracy |
|
|
Szukam pracy w zawodzie pielegniarki, a takze w zawodzie grafika komputerowego lub fotografa.....
....najlepiej w Reykjaviku....
Pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Gru 2007, 19:57 Temat postu: Re: szukam pracy |
|
|
andaplu napisał: | Szukam pracy w zawodzie pielegniarki, a takze w zawodzie grafika komputerowego lub fotografa.....
....najlepiej w Reykjaviku....
Pozdrawiam:) |
Dziecko, a znajomosc jezykow obcych, chyba zdajesz sobie sprawe ze w zawodzie pielegniarki sam papierek z liceum medycznego nie wystarczy. Zreszta juz byl watek o pielegniarkach - poczytaj. _________________ Filip broni
Filip radzi
|
Powrót do góry |
|
 |
| andaplu
|
Wysłany: 20 Gru 2007, 21:08 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze nie jestem dla Ciebie dziecko, po drugie pracowalam juz w islandii jako pomoc pielegniarska w Siglufjordur, a po trzecie znam bardzo dobrze angielski, z islandskim tez sobie radze! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Gru 2007, 21:11 Temat postu: |
|
|
andaplu napisał: | Po pierwsze nie jestem dla Ciebie dziecko, po drugie pracowalam juz w islandii jako pomoc pielegniarska w Siglufjordur, a po trzecie znam bardzo dobrze angielski, z islandskim tez sobie radze! |
Z polskim nie za bardzo sobie radzisz. _________________ Filip broni
Filip radzi
|
Powrót do góry |
|
 |
| andaplu
|
Wysłany: 20 Gru 2007, 21:18 Temat postu: |
|
|
cos sie przyczepil?.....
....znasz mnie?nie pasuje Ci cos?
...albo zrobilam Ci cos pytajac o prace?.....
....czy po prostu masz zly dzien i szukasz zaczepki?....
Nie rozumiem, pozdrawiam, udanych swiat zycze...... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Gru 2007, 21:20 Temat postu: |
|
|
Po prostu Twoj pierwszy post wygladalby o wiele lepiej gdybys umiescila te informacje, ze pracowalas etc.
Rowniez zycze Ci wszystkiego najlepszego. Spelnienia marzen najskrytszych w zbizajacym sie roku. _________________ Filip broni
Filip radzi
|
Powrót do góry |
|
 |
| kestrel
| Dołączył: 21 Gru 2007 | Posty: 2 | Skąd: Darlowo |
|
Wysłany: 21 Gru 2007, 14:36 Temat postu: |
|
|
Szukam pracy w zawodzie rybaka. Posiadam kilkuletnie doswiadczenie w tym zawodzie rowniez poza granicami Polski (glownie Anglia Szkocja) Moze ktos ma jakies namiary na posrednikow albo armatorow ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bartosz-w
| Dołączył: 23 Gru 2007 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 23 Gru 2007, 20:05 Temat postu: |
|
|
Witam. Mam 28 lat jestem inĹźynierem obecnie pracujÄ w Polsce w sprzedaĹźy na stanowisku kierowniczym, natomiast posiadam prawo jazdy na samochody ciÄĹźarowe z przyczepÄ
. Szukam pracy oczywiĹcie fizycznej najlepiej w charakterze kierowcy (posiadam doĹwiadczenie) lub innej. J. angielski poziom Ĺredni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| dio
| Dołączył: 23 Gru 2007 | Posty: 2 | |
|
Wysłany: 23 Gru 2007, 20:13 Temat postu: Projektowanie ogrodĂłw |
|
|
Szukam pracy w Islandi w zakresie projektowania ralizacji ogrodĂłw. Pozdrawiam
www.ogrodidom.eu |
|
Powrót do góry |
|
 |
| art
| Dołączył: 23 Gru 2007 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 23 Gru 2007, 21:23 Temat postu: |
|
|
Witamy.
Szukamy pracy w Islandii.Jestem stomatologiem i znam angielski.Czy jest moĹźliwoĹÄ znalezienia u was pracy ?chciaĹabym przeprowadziÄ siÄ z rodzinÄ
.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
| taki los
| Dołączył: 24 Gru 2007 | Posty: 1 | Skąd: KrakĂłw |
|
Wysłany: 24 Gru 2007, 0:25 Temat postu: Pracy... |
|
|
Witam.
Mam 39 lat i jestem inwalidÄ
1 gr. Mam amputowanÄ
prawÄ
koĹczynÄ dolnÄ
.
Poruszam siÄ dziÄki protezie . Mam prawo jazdy kat. B i mogÄ prowadziÄ samochĂłd , co robiÄ na co dzieĹ . Jestem rencistÄ
wojskowym. W wojsku sĹuĹźyĹem 10 lat. Znam jÄzyk angielski w stopniu dostatecznym. Szybko siÄ uczÄ i jestem zdyscyplinowany. Ze wzglÄdu na moje kalectwo podjÄ
Ĺbym chÄtnie pracÄ , ktĂłra nie byĹaby dla mnie i dla pracodawcy duĹźÄ
przeszkodÄ
.
DziÄkujÄ. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| KO
 | Dołączył: 10 Maj 2006 | Posty: 492 | Skąd: z piekĹa |
|
Wysłany: 24 Gru 2007, 0:37 Temat postu: |
|
|
Szukam pracy jako fileciarz, nie mam praktyki wiÄc na poczÄtek przyjmÄ pracÄ nawet za 40k pln.
BPNMSP
WesoĹych ĹwiÄ
t
Pozdrawiam _________________ (_!_)
o
0
O |
|
Powrót do góry |
|
 |
| saloran
| Dołączył: 24 Gru 2007 | Posty: 2 | Skąd: Ĺwiebodzice (POLSKA) |
|
Wysłany: 24 Gru 2007, 12:27 Temat postu: Szukam Pracy - DuĹźo UprawnieĹ |
|
|
Wiatm !
Mam na imiÄ Krzysztof. Posiadam uprawnienia do : ]
- obsĹugi suwnic
- ĹźurawikĂłw
- wciÄ
garek ( doĹwiadczenie 7 lat )
Uprawnienia do
- obsĹugi wĂłzkĂłw spalinowych
-gazowych plus zezwolenie na wymiane butli gazowych (doĹwiadczenie 15 letnie )
Prawojazdy Kategori B plus doĹwiadczenie. Praca moze byc obojetna ale tez morze byc zwiazana z moimi uprawnieniami, moge pracowac przy rybach jako fileciarz. Mam doĹwiadczenie w ogrodnictwie, pracowaĹem jako cynkownik, Ĺrednie doĹwiadczenie z komputerem. Prosze o odpowiedz na PW lub na e-mial - mcflysce1990@wp.pl lub na gg:5138849 jest to e-mail i gg mojego syna.
BARDZO MI ZALEĹťY !!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 24 Gru 2007, 13:13 Temat postu: Re: Szukam Pracy - DuĹźo UprawnieĹ |
|
|
saloran napisał: | 1 moge pracowac przy rybach jako fileciarz.
-2 gazowych plus zezwolenie na wymiane butli gazowych (doĹwiadczenie 15 letnie ) |
1. Tak. Ogladaj lepiej da;ej TVN
2. Umiejetnosc wymiany butli gazowych to bardza przydatna wiedza. ktora z pewnoscia wykorzystasz na Islandii. _________________ Filip broni
Filip radzi
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 24 Gru 2007, 14:22 Temat postu: Re: Szukam Pracy - DuĹźo UprawnieĹ |
|
|
FilipR79 napisał: |
2. Umiejetnosc wymiany butli gazowych to bardza przydatna wiedza. ktora z pewnoscia wykorzystasz na Islandii. |
Nie wiem skÄ
d u kolegi FR79 taka ironia. Tu przecieĹź wszystkie grille pracujÄ
na butlach gazowych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
| tuniec Zbyt czÄsta publikacja ogĹoszeĹ!
| Dołączył: 26 Paź 2007 | Posty: 58 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 26 Gru 2007, 5:19 Temat postu: |
|
|
w lutym przyjerzdĹźa do mnie siostra i kolega, poszukuje dla nich pracy, siostra znajomoĹÄ angielskiego na poziomie podstawowym, praca przy sprzÄ
taniu.lub w jakimĹ magazynie, kolega znajomoĹÄ angielskiego dobra, podejmie sie pracy na budowie, 2 lata pracy w tym fachu na cyprze. W razie czego prosze o informacje na priv _________________ beloved iceland |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Sawicki Tadeusz
| Dołączył: 25 Gru 2007 | Posty: 3 | Skąd: Polska |
|
Wysłany: 26 Gru 2007, 12:28 Temat postu: szukam pracy |
|
|
jestem zawodowym kierowcÄ
mamkat prawa jazdy ABCET wszystkie dokumenty do rozpoczÄcia pracy ponadto projektujÄ i wykonuje biologiczne oczyszczalnie ĹciekĂłw dlamaĹego osiedla domkĂłw jednorodzinnych maĹych miasteczek i duĹźych miast technologia 21 wieku wybudowaĹem w Polsce ok30 obiektĂłw mogÄ zawieĹźÄ i pokazaÄ jak dziaĹajÄ
i jakie majÄ
wyniki z biologii i chemii oczyszczanej wody dziaĹaja tak samo w zimie jak w lecie moduĹowa budowa moĹźliwoĹÄ rozbudowy na kaĹźdym etapie do obsĹugi potrzeba dla duĹźej od 2 do 4 pracownikĂłw dla maĹej jeden po przyuczeniu energooszczÄdna strefa ochronna zamyka siÄ w ogrodzeniu posesji na ktĂłrej jest zbudowana dziaĹa w systemie kanalizacji i ĹciekĂłw dowoĹźonych mĂłj e-mail sawicki.tadeusz777@wp.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
|