reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

SZUKAM PRACY - OGŁOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZÓW
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 61, 62, 63  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
baggioo

PostWysłany: 17 Gru 2007, 22:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cześć wszystkimi.Mam 23 latka pracuje w Hucie szkła na stanowisku operatora linii magnetronie , posiadam uprawnienia na wózki widłowe oraz suwnice z poziomu "0"I szukam pracy w Islandii na stanowisku operatora wózka widłowego w jakimś magazynie ma ktoś jakieś info ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
FilipR79
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
PostWysłany: 17 Gru 2007, 22:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

baggioo napisał:
cześć wszystkimi.Mam 23 latka pracuje w Hucie szkła na stanowisku operatora linii magnetronie , posiadam uprawnienia na wózki widłowe oraz suwnice z poziomu "0"I szukam pracy w Islandii na stanowisku operatora wózka widłowego w jakimś magazynie ma ktoś jakieś info ?

Czlowieku, uprawnienia na wozki widlowe nie sa duzym plusem, napisz lepiej w jakim stopniu znasz angielski.

KAŻDY KILOGRAM OBYWATELA Z WYŻSZYM WYKSZTAŁCENIEM SZCZEGÓLNYM DOBREM NARODU
Powrót do góry
rswm81

PostWysłany: 18 Gru 2007, 20:15    Temat postu: praca na weekendy Odpowiedz z cytatem

Szulam pracy na weekendy. Gdzie mozna cos takiego znalezc. Jakies prace remontowe, stolarka, malowanie, kafelkowanie. Mam 26 lat i swoj samochod. Interesuja mnie okolice Reykjaviku. Jak by ktos mial namiary na jakas firme czy osobe prywatna to bede wdzieczny. Na wyspie jestem od kilku tygodni i jeszcze tego wszystkiego nie ogarniam Smile.
Angielski bardzo dobrze, islandzki jest dla mnie czarna magia. Od stycznia ide do szkoly wiec moze cos zalapie.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
Powrót do góry
andaplu

PostWysłany: 20 Gru 2007, 19:08    Temat postu: szukam pracy Odpowiedz z cytatem

Szukam pracy w zawodzie pielegniarki, a takze w zawodzie grafika komputerowego lub fotografa.....
....najlepiej w Reykjaviku....
Pozdrawiam:)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
FilipR79
PostWysłany: 20 Gru 2007, 19:57    Temat postu: Re: szukam pracy Odpowiedz z cytatem

andaplu napisał:
Szukam pracy w zawodzie pielegniarki, a takze w zawodzie grafika komputerowego lub fotografa.....
....najlepiej w Reykjaviku....
Pozdrawiam:)

Dziecko, a znajomosc jezykow obcych, chyba zdajesz sobie sprawe ze w zawodzie pielegniarki sam papierek z liceum medycznego nie wystarczy. Zreszta juz byl watek o pielegniarkach - poczytaj.

Powrót do góry
andaplu

PostWysłany: 20 Gru 2007, 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze nie jestem dla Ciebie dziecko, po drugie pracowalam juz w islandii jako pomoc pielegniarska w Siglufjordur, a po trzecie znam bardzo dobrze angielski, z islandskim tez sobie radze!
Powrót do góry
FilipR79
PostWysłany: 20 Gru 2007, 21:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

andaplu napisał:
Po pierwsze nie jestem dla Ciebie dziecko, po drugie pracowalam juz w islandii jako pomoc pielegniarska w Siglufjordur, a po trzecie znam bardzo dobrze angielski, z islandskim tez sobie radze!

Z polskim nie za bardzo sobie radzisz.

Powrót do góry
andaplu

PostWysłany: 20 Gru 2007, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cos sie przyczepil?.....
....znasz mnie?nie pasuje Ci cos?
...albo zrobilam Ci cos pytajac o prace?.....
....czy po prostu masz zly dzien i szukasz zaczepki?....
Nie rozumiem, pozdrawiam, udanych swiat zycze......
Powrót do góry
FilipR79
PostWysłany: 20 Gru 2007, 21:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po prostu Twoj pierwszy post wygladalby o wiele lepiej gdybys umiescila te informacje, ze pracowalas etc.
Rowniez zycze Ci wszystkiego najlepszego. Spelnienia marzen najskrytszych w zbizajacym sie roku.

Powrót do góry
kestrel

PostWysłany: 21 Gru 2007, 14:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukam pracy w zawodzie rybaka. Posiadam kilkuletnie doswiadczenie w tym zawodzie rowniez poza granicami Polski (glownie Anglia Szkocja) Moze ktos ma jakies namiary na posrednikow albo armatorow ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG WP Kontakt
bartosz-w

PostWysłany: 23 Gru 2007, 20:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam 28 lat jestem inżynierem obecnie pracuję w Polsce w sprzedaży na stanowisku kierowniczym, natomiast posiadam prawo jazdy na samochody ciężarowe z przyczepą. Szukam pracy oczywiście fizycznej najlepiej w charakterze kierowcy (posiadam doświadczenie) lub innej. J. angielski poziom średni.
Powrót do góry
dio

PostWysłany: 23 Gru 2007, 20:13    Temat postu: Projektowanie ogrodĂłw Odpowiedz z cytatem

Szukam pracy w Islandi w zakresie projektowania ralizacji ogrodĂłw. Pozdrawiam
www.ogrodidom.eu
Powrót do góry
art

PostWysłany: 23 Gru 2007, 21:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witamy.
Szukamy pracy w Islandii.Jestem stomatologiem i znam angielski.Czy jest możliwość znalezienia u was pracy ?chciałabym przeprowadzić się z rodziną.

Pozdrawiam
Powrót do góry
taki los

PostWysłany: 24 Gru 2007, 0:25    Temat postu: Pracy... Odpowiedz z cytatem

Witam.
Mam 39 lat i jestem inwalidą 1 gr. Mam amputowaną prawą kończynę dolną.
Poruszam się dzięki protezie . Mam prawo jazdy kat. B i mogę prowadzić samochód , co robię na co dzień . Jestem rencistą wojskowym. W wojsku służyłem 10 lat. Znam język angielski w stopniu dostatecznym. Szybko się uczę i jestem zdyscyplinowany. Ze względu na moje kalectwo podjąłbym chętnie pracę , która nie byłaby dla mnie i dla pracodawcy dużą przeszkodą.
Dziękuję.
Powrót do góry
KO

PostWysłany: 24 Gru 2007, 0:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukam pracy jako fileciarz, nie mam praktyki więc na poczętek przyjmę pracę nawet za 40k pln.

BPNMSP
Wesołych świąt Very Happy
Pozdrawiam
O
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
saloran

PostWysłany: 24 Gru 2007, 12:27    Temat postu: Szukam Pracy - DuĹźo Uprawnień Odpowiedz z cytatem

Wiatm !

Mam na imię Krzysztof. Posiadam uprawnienia do : ]
- obsługi suwnic
- ĹźurawikĂłw
- wciągarek ( doświadczenie 7 lat )
Uprawnienia do
- obsługi wózków spalinowych
-gazowych plus zezwolenie na wymiane butli gazowych (doświadczenie 15 letnie )
Prawojazdy Kategori B plus doświadczenie. Praca moze byc obojetna ale tez morze byc zwiazana z moimi uprawnieniami, moge pracowac przy rybach jako fileciarz. Mam doświadczenie w ogrodnictwie, pracowałem jako cynkownik, średnie doświadczenie z komputerem. Prosze o odpowiedz na PW lub na e-mial - mcflysce1990@wp.pl lub na gg:5138849 jest to e-mail i gg mojego syna.

BARDZO MI ZALEĹťY !!! Smile
Powrót do góry
FilipR79
PostWysłany: 24 Gru 2007, 13:13    Temat postu: Re: Szukam Pracy - DuĹźo Uprawnień Odpowiedz z cytatem

saloran napisał:
1 moge pracowac przy rybach jako fileciarz.

-2 gazowych plus zezwolenie na wymiane butli gazowych (doświadczenie 15 letnie )

1. Tak. Ogladaj lepiej da;ej TVN

2. Umiejetnosc wymiany butli gazowych to bardza przydatna wiedza. ktora z pewnoscia wykorzystasz na Islandii.

Powrót do góry
police55
Gość
PostWysłany: 24 Gru 2007, 14:22    Temat postu: Re: Szukam Pracy - DuĹźo Uprawnień Odpowiedz z cytatem

FilipR79 napisał:

2. Umiejetnosc wymiany butli gazowych to bardza przydatna wiedza. ktora z pewnoscia wykorzystasz na Islandii.

Nie wiem skąd u kolegi FR79 taka ironia. Tu przecież wszystkie grille pracują na butlach gazowych.
Powrót do góry
tuniec
Zbyt częsta publikacja ogłoszeń!
PostWysłany: 26 Gru 2007, 5:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w lutym przyjerzdża do mnie siostra i kolega, poszukuje dla nich pracy, siostra znajomość angielskiego na poziomie podstawowym, praca przy sprzątaniu.lub w jakimś magazynie, kolega znajomość angielskiego dobra, podejmie sie pracy na budowie, 2 lata pracy w tym fachu na cyprze. W razie czego prosze o informacje na priv
Sawicki Tadeusz

PostWysłany: 26 Gru 2007, 12:28    Temat postu: szukam pracy Odpowiedz z cytatem

jestem zawodowym kierowcą mamkat prawa jazdy ABCET wszystkie dokumenty do rozpoczęcia pracy ponadto projektuję i wykonuje biologiczne oczyszczalnie ścieków dlamałego osiedla domków jednorodzinnych małych miasteczek i dużych miast technologia 21 wieku wybudowałem w Polsce ok30 obiektów mogę zawieżć i pokazać jak działają i jakie mają wyniki z biologii i chemii oczyszczanej wody działaja tak samo w zimie jak w lecie modułowa budowa możliwość rozbudowy na każdym etapie do obsługi potrzeba dla dużej od 2 do 4 pracowników dla małej jeden po przyuczeniu energooszczędna strefa ochronna zamyka się w ogrodzeniu posesji na której jest zbudowana działa w systemie kanalizacji i ścieków dowożonych mój e-mail sawicki.tadeusz777@wp.pl
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email WP Kontakt
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 61, 62, 63  Następny
Strona 27 z 63

Skocz do: