reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COŚ NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JEŚLI KTOŚ CIĘ OBRAŻA LUB ŁAMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIĘ SPROWOKOWAĆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

SZUKAM PRACY - OGŁOSZENIA I PYTANIA FORUMOWICZÓW
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 61, 62, 63  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ola87gda

PostWysłany: 19 Lip 2008, 9:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich,
poszukuje pracy przy sprzataniu lub na kuchni
jestem juz troche na Islandii ale moja poprzednia praca (na kuchni w polskiej restauracji w Hafnarfjordur) juz sie skonczyla
angielski komunikatywny, posiadam kennitala
mieszkam w Keflaviku

bylabym wdzieczna za jakakolwiek pomoc..

serdecznie pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Tomsson
Gość
PostWysłany: 19 Lip 2008, 12:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zawodowy kierowca B,C szuka pracy, on nawija po ensku i jest moco bardzo zdrowy kaine arbait nicht afraid
no bulszit

rili
Powrót do góry
paparazziv

PostWysłany: 19 Lip 2008, 16:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Pozdrawiam wszystkich na Forum . Szukam pracy każdej, przetwórsto rybne , magazynier, tapicer itd mam 25 lat, 22 lipca będę w islandii, angielski podstawy , bardziej jak podstawy CV UKOŃCZONE KURSY SZKOLENIA
2001-ukończenie egzaminu czeladniczego w Izbie Czeladniczej we Wrocławiu z wynikiem dobrym w zawodzie tapicer
2004-2005 Studium Architektury wnętrz w Regionalnym Ośrodku Edukacji we Wrocławiu , otrzymując tytuł specjalisty wnętrz.
2004-2006 Studium Architektury krajobrazu w Regionalnym Ośrodku Edukacji we Wrocławiu, Otrzymując tytuł technika architektury krajobrazu
2006-2007 Uniwersytet Powszechny im. Jana Jozefa Lipskiego w Teremiskach
27.VI.2007 Pierwsza pomoc ratująca życie Basic Life Suport wg. Standardów ERC 2005
2008.30.04 Kurs prawa jazdy kat B
2008-06-21 Zezwolenie na kierowanie wózkami jezdniowymi z napędem silnikowym , wszystkie rodzaje , spalinowe, gazowe z uprawnieniami bezpiecznej wymiany butli gazowej i wózki elektryczne Wykształcenie:

(wykształcenie średnie / zawodowe)
2001-2004 wykształcenie średnie-pełne (Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych w Oleśnicy),
1998-2001 wykształcenie zawodowe (Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Oleśnicy w zawodzie tapicer)

bardzo proszę o jakieś namiary, będę ogromnie wdzięczny
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
malwina86

PostWysłany: 19 Lip 2008, 19:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam poszukuje pracy od 1 sierpnia w KEFLAVIKU lub bardzo bliskich okolicach. podejme sie czegokolwiek sprzatanie, ryby czy wykladanie towaru na polki sklepowe.jesli ktokolwiek ma jakies info prosze o wiad na priv pozdrawiam i z gory dziekuje
JolaO
konto w.odbl.
PostWysłany: 20 Lip 2008, 20:00    Temat postu: Szukam pracy Odpowiedz z cytatem

Witam,

mieszkam w Keflaviku, posiadam kennitala, język angielski komunikatywny, islandzkiego dopiero się uczę, poszukuję pracy, proszę o informację na priv.
Dziękuję i pozdrawiam Jola
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ogorasty

PostWysłany: 20 Lip 2008, 22:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam
jestem stolarzem i poszukuję pracy od początku sierpnia
posiadam prawo jazdy kategorii A, B, C+E
Pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Rafal
Gość
PostWysłany: 20 Lip 2008, 22:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

przegladaj gazete codziennie ,ta co jest za darmo ,tam sa ogloszenia,przez ostatnie pare dni widzialem wlasnie ogloszenie,ze potrzebuja stolarzy,bylo ono nawet po Polsku
Powrót do góry
matys_aa

PostWysłany: 21 Lip 2008, 19:42    Temat postu: szukam pracy Odpowiedz z cytatem

Witam serdecznie
Jestem studentem 3 roku AGH w Krakowie. Będę na islandii w niedziele 27. Z góry dziękuję za wiadomość na priv
Powrót do góry
matys_aa

PostWysłany: 21 Lip 2008, 19:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

bym zapomniał Smile szukam pracy w obojętnie jakim sektorze gospodarki
mam doświadcznie w pracy na budowie, doświadcznie w pracy na magazynie oraz na lini produkcyjnej bardzo proszę o kontakt i jakieś informację na priv:]:] (bardzo mi zależy na jakiejkolwiek pracy):]
Powrót do góry
bartolo

PostWysłany: 21 Lip 2008, 20:35    Temat postu: szukam pracy w Islandii Odpowiedz z cytatem

Witam was ! Poszukuje pracy w islandii Smile??? .Z góry dziękuje za odpowiedz!
pozdrawiam .
Powrót do góry
Dareks

PostWysłany: 21 Lip 2008, 21:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie jak jest z praca od poczatku pazdziernika? Czy nie ma problemu ze znalezieniem czegos? Razem z kumplem chcemy wyjechac z angli wtedy w celu ZWIEDZENIA Islandi przez kilka miesiecy i potrzebujemy jakies pieniazki zeby sie utrzymac.
Powrót do góry
Tomsson
Gość
PostWysłany: 21 Lip 2008, 23:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ostatnio w gazecie ogloszenie telefon do jozka czy tam tez marcina firma verkcostam, nie idzcie tam bo popracujecie dzien albo dwa i powiedza wam ze nie ma wiecej pracy, tak tutaj sie buduje!!! Smile[/quote]
Powrót do góry
maciey3

PostWysłany: 22 Lip 2008, 18:57    Temat postu: SZUKAM PRACY Odpowiedz z cytatem

Witam,

Mam 25 lat, znam języka angielski, mam prawo jazdy kategorii B posiadam już kenital. Poszukuje pracy od 1 sierpnia, interesuje mnie każda oferta pracy.

Proszę o kontakt na emaila maciey3@wp.pl bądź na telefon 6955443.

Pozdrawiam Przemek
Powrót do góry
JolaO
konto w.odbl.
PostWysłany: 22 Lip 2008, 20:38    Temat postu: Szukam pracy w okolicach Keflaviku Odpowiedz z cytatem

Witam,

poszukuje pracy w okolicach Keflaviku, interesuje mnie każdy rodzaj pracy np. sprzątanie, kuchnia itp. Mam 30 lat, posiadam kennitala, znam język angielski. Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuję (na priv) i pozdrawiam Smile
Jola
Powrót do góry
aneta

PostWysłany: 23 Lip 2008, 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czesc wszystkim od maja jestem na Islandii i pilnie potrzebuje jakiej kolwiek pracy angielski znam w stopniu komunikatywnym, posiadam prawo jazdy i własny samochód prosze o kontakt tel 8239827 Aneta
Powrót do góry
paparazziv

PostWysłany: 26 Lip 2008, 11:25    Temat postu: magazynier, przetwĂłrstwo ryne, pomocnik kucharza Odpowiedz z cytatem

Cześć pozdrawiam wszystkich na forum , szukam pracy jestem w Reykjaviku pracy w przetwórstwie rybnm , jako magazynier,jako pomocnik kucharza itpangielski podstawy , bardziej jak podstawy. ok wyśleswoje CV UKOŃCZONE KURSY SZKOLENIA
2001-ukończenie egzaminu czeladniczego w Izbie Czeladniczej we Wrocławiu z wynikiem dobrym w zawodzie tapicer
2004-2005 Studium Architektury wnętrz w Regionalnym Ośrodku Edukacji we Wrocławiu , otrzymując tytuł specjalisty wnętrz.
2004-2006 Studium Architektury krajobrazu w Regionalnym Ośrodku Edukacji we Wrocławiu, Otrzymując tytuł technika architektury krajobrazu
2006-2007 Uniwersytet Powszechny im. Jana Jozefa Lipskiego w Teremiskach
27.VI.2007 Pierwsza pomoc ratująca życie Basic Life Suport wg. Standardów ERC 2005
2008.30.04 Kurs prawa jazdy kat B
2008-06-21 Zezwolenie na kierowanie wózkami jezdniowymi z napędem silnikowym , wszystkie rodzaje , spalinowe, gazowe z uprawnieniami bezpiecznej wymiany butli gazowej i wózki elektryczne Wykształcenie:

(wykształcenie średnie / zawodowe)
2001-2004 wykształcenie średnie-pełne (Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych w Oleśnicy),
1998-2001 wykształcenie zawodowe (Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Oleśnicy w zawodzie tapicer)

bardzo proszę o jakieś namiary, będę ogromnie wdzięczny

PostWysłany: 26 Lip 2008, 11:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

P.s mieszkam w Reykjaviku czwarty dzień, mam już kenital. Pozdrawiam.Paparazziv
Powrót do góry
simmin

PostWysłany: 26 Lip 2008, 18:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam,

Student 5 roku Geodezji i Kartografii podejmie pracę, praktycznie jakąkolwiek, byle w Reykjaviku. Angielski komunikatywny. Posiadam prawo jazdy kategorii B. Jestem już na Islandii i mieszkam w Reykjaviku. Proszę na priv lub e-mail: simmin@o2.pl

Pozdrawiam,
Powrót do góry
Mr TIG
Gość
PostWysłany: 26 Lip 2008, 18:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niepojęte to dla mnie - kraj w kosmicznej recesji, waluta leci na pysk 30% w skali kilku miesięcy, wszędzie tną nadgodziny na lewo i na prawo, wszystko drożeje na potęgę, poważne firmy zwalniają nawet Islandczyków (chociażby Eimskip 200 osób - docelowo 500). Przeciętny obcokrajowiec jak zarobi max 1500 euro to szalony z radości ale wszyscy z Polski dalej walą tu do pracy drzwiami i oknami.

I takie pytanie retoryczne - kto odpowie na takie zapytania jak wszyscy sami drżą o robotę a nawet jak wiedzą o jakiejś to ściągną kogoś z rodziny kto jeszcze ma chęć tu przyjechać?
Powrót do góry
alice47

PostWysłany: 26 Lip 2008, 21:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mr TIG napisał:
..ale wszyscy z Polski dalej walą tu do pracy drzwiami i oknami.

Z Polski walą nie tylko tu. Ale nie wszyscy. Chociaż wcale się nie dziwię. W Polsce niedługo będą agentami ogłaszać 18-stolatków, a za 4 lata wielki wstyd będzie, jak Euro2012 przeniosą do Niemiec. Kto normalny chciałby mieszkać w takim nienormalnym państwie? Chyba tylko te 500 tys. urzędników.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona Główna -> Jak wygląda praca na Islandii Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 61, 62, 63  Następny
Strona 49 z 63

Skocz do: