Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
| ola87gda
| Dołączył: 18 Lip 2008 | Posty: 5 | Skąd: Gdansk / Keflavik |
|
Wysłany: 19 Lip 2008, 9:39 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich,
poszukuje pracy przy sprzataniu lub na kuchni
jestem juz troche na Islandii ale moja poprzednia praca (na kuchni w polskiej restauracji w Hafnarfjordur) juz sie skonczyla
angielski komunikatywny, posiadam kennitala
mieszkam w Keflaviku
bylabym wdzieczna za jakakolwiek pomoc..
serdecznie pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 19 Lip 2008, 12:14 Temat postu: |
|
|
zawodowy kierowca B,C szuka pracy, on nawija po ensku i jest moco bardzo zdrowy kaine arbait nicht afraid
no bulszit
rili |
|
Powrót do góry |
|
 |
| paparazziv
| Dołączył: 14 Lip 2008 | Posty: 9 | |
|
Wysłany: 19 Lip 2008, 16:42 Temat postu: |
|
|
Pozdrawiam wszystkich na Forum . Szukam pracy kaĹźdej, przetwĂłrsto rybne , magazynier, tapicer itd mam 25 lat, 22 lipca bÄdÄ w islandii, angielski podstawy , bardziej jak podstawy CV UKOĹCZONE KURSY SZKOLENIA
2001-ukoĹczenie egzaminu czeladniczego w Izbie Czeladniczej we WrocĹawiu z wynikiem dobrym w zawodzie tapicer
2004-2005 Studium Architektury wnÄtrz w Regionalnym OĹrodku Edukacji we WrocĹawiu , otrzymujÄ
c tytuĹ specjalisty wnÄtrz.
2004-2006 Studium Architektury krajobrazu w Regionalnym OĹrodku Edukacji we WrocĹawiu, OtrzymujÄ
c tytuĹ technika architektury krajobrazu
2006-2007 Uniwersytet Powszechny im. Jana Jozefa Lipskiego w Teremiskach
27.VI.2007 Pierwsza pomoc ratujÄ
ca Ĺźycie Basic Life Suport wg. StandardĂłw ERC 2005
2008.30.04 Kurs prawa jazdy kat B
2008-06-21 Zezwolenie na kierowanie wĂłzkami jezdniowymi z napÄdem silnikowym , wszystkie rodzaje , spalinowe, gazowe z uprawnieniami bezpiecznej wymiany butli gazowej i wĂłzki elektryczne WyksztaĹcenie:
(wyksztaĹcenie Ĺrednie / zawodowe)
2001-2004 wyksztaĹcenie Ĺrednie-peĹne (Liceum OgĂłlnoksztaĹcÄ
ce dla DorosĹych w OleĹnicy),
1998-2001 wyksztaĹcenie zawodowe (Zasadnicza SzkoĹa Zawodowa w OleĹnicy w zawodzie tapicer)
bardzo proszÄ o jakieĹ namiary, bÄdÄ ogromnie wdziÄczny |
|
Powrót do góry |
|
 |
| malwina86
| Dołączył: 07 Paź 2007 | Posty: 189 | Skąd: PoznaĹ-Keflavik |
|
Wysłany: 19 Lip 2008, 19:11 Temat postu: |
|
|
witam poszukuje pracy od 1 sierpnia w KEFLAVIKU lub bardzo bliskich okolicach. podejme sie czegokolwiek sprzatanie, ryby czy wykladanie towaru na polki sklepowe.jesli ktokolwiek ma jakies info prosze o wiad na priv pozdrawiam i z gory dziekuje _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
| JolaO konto w.odbl.
| Dołączył: 12 Lip 2008 | Posty: 4 | |
|
Wysłany: 20 Lip 2008, 20:00 Temat postu: Szukam pracy |
|
|
Witam,
mieszkam w Keflaviku, posiadam kennitala, jÄzyk angielski komunikatywny, islandzkiego dopiero siÄ uczÄ, poszukujÄ pracy, proszÄ o informacjÄ na priv.
DziÄkujÄ i pozdrawiam Jola |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Ogorasty
| Dołączył: 20 Lip 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 20 Lip 2008, 22:37 Temat postu: |
|
|
Witam
jestem stolarzem i poszukujÄ pracy od poczÄ
tku sierpnia
posiadam prawo jazdy kategorii A, B, C+E
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 20 Lip 2008, 22:57 Temat postu: |
|
|
przegladaj gazete codziennie ,ta co jest za darmo ,tam sa ogloszenia,przez ostatnie pare dni widzialem wlasnie ogloszenie,ze potrzebuja stolarzy,bylo ono nawet po Polsku |
|
Powrót do góry |
|
 |
| matys_aa
| Dołączył: 15 Cze 2008 | Posty: 4 | Skąd: KrakĂłw |
|
Wysłany: 21 Lip 2008, 19:42 Temat postu: szukam pracy |
|
|
Witam serdecznie
Jestem studentem 3 roku AGH w Krakowie. BÄdÄ na islandii w niedziele 27. Z gĂłry dziÄkujÄ za wiadomoĹÄ na priv |
|
Powrót do góry |
|
 |
| matys_aa
| Dołączył: 15 Cze 2008 | Posty: 4 | Skąd: KrakĂłw |
|
Wysłany: 21 Lip 2008, 19:45 Temat postu: |
|
|
bym zapomniaĹ szukam pracy w obojÄtnie jakim sektorze gospodarki
mam doĹwiadcznie w pracy na budowie, doĹwiadcznie w pracy na magazynie oraz na lini produkcyjnej bardzo proszÄ o kontakt i jakieĹ informacjÄ na priv:]:] (bardzo mi zaleĹźy na jakiejkolwiek pracy):] |
|
Powrót do góry |
|
 |
| bartolo
| Dołączył: 21 Lip 2008 | Posty: 1 | |
|
Wysłany: 21 Lip 2008, 20:35 Temat postu: szukam pracy w Islandii |
|
|
Witam was ! Poszukuje pracy w islandii ??? .Z gĂłry dziÄkuje za odpowiedz!
pozdrawiam . |
|
Powrót do góry |
|
 |
| Dareks
| Dołączył: 21 Lip 2008 | Posty: 1 | Skąd: Anglia |
|
Wysłany: 21 Lip 2008, 21:00 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie jak jest z praca od poczatku pazdziernika? Czy nie ma problemu ze znalezieniem czegos? Razem z kumplem chcemy wyjechac z angli wtedy w celu ZWIEDZENIA Islandi przez kilka miesiecy i potrzebujemy jakies pieniazki zeby sie utrzymac. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 21 Lip 2008, 23:14 Temat postu: |
|
|
ostatnio w gazecie ogloszenie telefon do jozka czy tam tez marcina firma verkcostam, nie idzcie tam bo popracujecie dzien albo dwa i powiedza wam ze nie ma wiecej pracy, tak tutaj sie buduje!!! [/quote] |
|
Powrót do góry |
|
 |
| maciey3
| Dołączył: 01 Lip 2008 | Posty: 11 | Skąd: Reykjavik |
|
Wysłany: 22 Lip 2008, 18:57 Temat postu: SZUKAM PRACY |
|
|
Witam,
Mam 25 lat, znam jÄzyka angielski, mam prawo jazdy kategorii B posiadam juĹź kenital. Poszukuje pracy od 1 sierpnia, interesuje mnie kaĹźda oferta pracy.
ProszÄ o kontakt na emaila maciey3@wp.pl bÄ
dĹş na telefon 6955443.
Pozdrawiam Przemek |
|
Powrót do góry |
|
 |
| JolaO konto w.odbl.
| Dołączył: 12 Lip 2008 | Posty: 4 | |
|
Wysłany: 22 Lip 2008, 20:38 Temat postu: Szukam pracy w okolicach Keflaviku |
|
|
Witam,
poszukuje pracy w okolicach Keflaviku, interesuje mnie kaĹźdy rodzaj pracy np. sprzÄ
tanie, kuchnia itp. Mam 30 lat, posiadam kennitala, znam jÄzyk angielski. Za wszystkie odpowiedzi z gĂłry dziÄkujÄ (na priv) i pozdrawiam
Jola |
|
Powrót do góry |
|
 |
| aneta
| Dołączył: 26 Maj 2008 | Posty: 3 | |
|
Wysłany: 23 Lip 2008, 10:23 Temat postu: |
|
|
czesc wszystkim od maja jestem na Islandii i pilnie potrzebuje jakiej kolwiek pracy angielski znam w stopniu komunikatywnym, posiadam prawo jazdy i wĹasny samochĂłd prosze o kontakt tel 8239827 Aneta |
|
Powrót do góry |
|
 |
| paparazziv
|
Wysłany: 26 Lip 2008, 11:25 Temat postu: magazynier, przetwĂłrstwo ryne, pomocnik kucharza |
|
|
CzeĹÄ pozdrawiam wszystkich na forum , szukam pracy jestem w Reykjaviku pracy w przetwĂłrstwie rybnm , jako magazynier,jako pomocnik kucharza itpangielski podstawy , bardziej jak podstawy. ok wyĹleswoje CV UKOĹCZONE KURSY SZKOLENIA
2001-ukoĹczenie egzaminu czeladniczego w Izbie Czeladniczej we WrocĹawiu z wynikiem dobrym w zawodzie tapicer
2004-2005 Studium Architektury wnÄtrz w Regionalnym OĹrodku Edukacji we WrocĹawiu , otrzymujÄ
c tytuĹ specjalisty wnÄtrz.
2004-2006 Studium Architektury krajobrazu w Regionalnym OĹrodku Edukacji we WrocĹawiu, OtrzymujÄ
c tytuĹ technika architektury krajobrazu
2006-2007 Uniwersytet Powszechny im. Jana Jozefa Lipskiego w Teremiskach
27.VI.2007 Pierwsza pomoc ratujÄ
ca Ĺźycie Basic Life Suport wg. StandardĂłw ERC 2005
2008.30.04 Kurs prawa jazdy kat B
2008-06-21 Zezwolenie na kierowanie wĂłzkami jezdniowymi z napÄdem silnikowym , wszystkie rodzaje , spalinowe, gazowe z uprawnieniami bezpiecznej wymiany butli gazowej i wĂłzki elektryczne WyksztaĹcenie:
(wyksztaĹcenie Ĺrednie / zawodowe)
2001-2004 wyksztaĹcenie Ĺrednie-peĹne (Liceum OgĂłlnoksztaĹcÄ
ce dla DorosĹych w OleĹnicy),
1998-2001 wyksztaĹcenie zawodowe (Zasadnicza SzkoĹa Zawodowa w OleĹnicy w zawodzie tapicer)
bardzo proszÄ o jakieĹ namiary, bÄdÄ ogromnie wdziÄczny
_________________ |
|
Powrót do góry |
|
 |
| paparazziv
|
Wysłany: 26 Lip 2008, 11:27 Temat postu: |
|
|
P.s mieszkam w Reykjaviku czwarty dzieĹ, mam juĹź kenital. Pozdrawiam.Paparazziv |
|
Powrót do góry |
|
 |
| simmin
| Dołączył: 21 Lip 2008 | Posty: 9 | |
|
Wysłany: 26 Lip 2008, 18:35 Temat postu: |
|
|
Witam,
Student 5 roku Geodezji i Kartografii podejmie pracÄ, praktycznie jakÄ
kolwiek, byle w Reykjaviku. Angielski komunikatywny. Posiadam prawo jazdy kategorii B. Jestem juĹź na Islandii i mieszkam w Reykjaviku. ProszÄ na priv lub e-mail: simmin@o2.pl
Pozdrawiam, |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
Wysłany: 26 Lip 2008, 18:45 Temat postu: |
|
|
NiepojÄte to dla mnie - kraj w kosmicznej recesji, waluta leci na pysk 30% w skali kilku miesiÄcy, wszÄdzie tnÄ
nadgodziny na lewo i na prawo, wszystko droĹźeje na potÄgÄ, powaĹźne firmy zwalniajÄ
nawet IslandczykĂłw (chociaĹźby Eimskip 200 osĂłb - docelowo 500). PrzeciÄtny obcokrajowiec jak zarobi max 1500 euro to szalony z radoĹci ale wszyscy z Polski dalej walÄ
tu do pracy drzwiami i oknami.
I takie pytanie retoryczne - kto odpowie na takie zapytania jak wszyscy sami drĹźÄ
o robotÄ a nawet jak wiedzÄ
o jakiejĹ to ĹciÄ
gnÄ
kogoĹ z rodziny kto jeszcze ma chÄÄ tu przyjechaÄ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
| alice47
| Dołączył: 06 Lip 2008 | Posty: 113 | Skąd: Akranes |
|
Wysłany: 26 Lip 2008, 21:00 Temat postu: |
|
|
Mr TIG napisał: | ..ale wszyscy z Polski dalej walÄ
tu do pracy drzwiami i oknami.
|
Z Polski walÄ
nie tylko tu. Ale nie wszyscy. ChociaĹź wcale siÄ nie dziwiÄ. W Polsce niedĹugo bÄdÄ
agentami ogĹaszaÄ 18-stolatkĂłw, a za 4 lata wielki wstyd bÄdzie, jak Euro2012 przeniosÄ
do Niemiec. Kto normalny chciaĹby mieszkaÄ w takim nienormalnym paĹstwie? Chyba tylko te 500 tys. urzÄdnikĂłw. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|