reklama

Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna

ICELAND.PL :: Islandia - strona główna portalu

ZANIM COÅš NAPISZESZ PRZECZYTAJ REGULAMIN  
JE¦LI KTO¦ CIÊ OBRA¯A LUB £AMIE REGULAMIN, NIE DAJ SIÊ SPROWOKOWAÆ, NAPISZ DO ADMINA!

FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   

Czy bedzie Euro na Islandii??
Id¼ do strony 1, 2, 3, 4  Nastêpny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> Newsy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
lovisa
Ogłoszeniodawca zweryfikowany
Do³±czy³: 16 Lip 2007
Sk±d: Reykjavik
PostWys³any: 10 Pa¼ 2008, 19:37    Temat postu: Czy bedzie Euro na Islandii?? Odpowiedz z cytatem

Jak myslicie?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Lukas-3000GT
Go¶æ
PostWys³any: 10 Pa¼ 2008, 19:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bedzie
Powrót do góry
Grom
Go¶æ
PostWys³any: 10 Pa¼ 2008, 19:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lukass napisa³:
Bedzie

Nie chcę się wymądrzać, ale tylko jedno pytanie.
Na co w UE bankrut ?
Przy takiej niestabilności waluty lokalnej, unia monetarna jest tylko mżonką. Popatrz na zachowanie się złotego, traci do funta, ale bardzo bardzo niewiele, a i to euroTusk chce w 2012 ? Kaczor ocenił na 2025 (jego wytnijmy).
Powrót do góry
_Dawid93_

Do³±czy³: 04 Sie 2008
Sk±d: KoÅ‚o Krakowa
PostWys³any: 10 Pa¼ 2008, 20:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie dadzÄ… Islandii EURO Smile

Nawet dziś Islandia musiała wycofać się z organizacji międzynarodowego turnieju w badmintonie, który miał się odbyć w Reykjaviku Very Happy.... więc raczej nie dadzą Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Numer GG
UncleBechtel

Do³±czy³: 02 Gru 2005
PostWys³any: 10 Pa¼ 2008, 20:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ludzie przecież zeby mieć euro trzeba być członkiem UE:), takie jest prawo UE. Ta gadka o euro na islandii to było tylko takie mydlenie oczu tubylcom.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ
Grom
Go¶æ
PostWys³any: 10 Pa¼ 2008, 20:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

UncleBechtel napisa³:
Ludzie przecież zeby mieć euro trzeba być członkiem UE:), takie jest prawo UE. Ta gadka o euro na islandii to było tylko takie mydlenie oczu tubylcom.

No chyba jest to oczywiste Very Happy najpierw UE ich chciała to mieli w tyłku. Więc teraz UE ma ich w tyłku Very Happy
Powrót do góry
Lundii
ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
Do³±czy³: 20 Lip 2008
Sk±d: . . .
PostWys³any: 10 Pa¼ 2008, 20:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Grom napisa³:
Lukass napisa³:
Bedzie

Nie chcę się wymądrzać, ale tylko jedno pytanie.
Na co w UE bankrut ?
Przy takiej niestabilności waluty lokalnej, unia monetarna jest tylko mżonką. Popatrz na zachowanie się złotego, traci do funta, ale bardzo bardzo niewiele, a i to euroTusk chce w 2012 ? Kaczor ocenił na 2025 (jego wytnijmy).

a po co nam TY, na forum ??? wez se znajdz jakies forum UK, czy juz tam CIe zabnowali? ??? Very Happy
Lundii
PostWys³any: 10 Pa¼ 2008, 20:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

_Dawid93_ napisa³:
nie dadzÄ… Islandii EURO Smile

Nawet dziś Islandia musiała wycofać się z organizacji międzynarodowego turnieju w badmintonie, który miał się odbyć w Reykjaviku Very Happy.... więc raczej nie dadzą Smile

ooo Dawidek93 a TY cudze fotki, bez pytania i pozwolenia dalej masz u siebie na blogu

oj nieładnie nieładnie
Grom
Go¶æ
PostWys³any: 10 Pa¼ 2008, 20:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lundii napisa³:
a po co nam TY, na forum ??? wez se znajdz jakies forum UK, czy juz tam CIe zabnowali? ??? Very Happy

Czy Ty w ogóle pamiętasz jak pisze się po polsku ? lol
Powrót do góry
Lundii
PostWys³any: 10 Pa¼ 2008, 21:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Grom napisa³:
Lundii napisa³:

jak dziecie we mgle, wiesz nie mam POLSKIEJ klawiatury ten angielski laptop ... eh sam wiesz jak to w UK

Very Happy
Grom
Go¶æ
PostWys³any: 10 Pa¼ 2008, 21:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lundii napisa³:
Grom napisa³:
Lundii napisa³:

jak dziecie we mgle, wiesz nie mam POLSKIEJ klawiatury ten angielski laptop ... eh sam wiesz jak to w UK

Very Happy

No więc ja piszę z angielskiej klawiatury i angielskiego kompa. Ignorantom i Polaczkom poprostu mówimy nie. Wystarczy mieć conieco oleju w głowie i chęci własnych by mówić i pisać tak jak mnie w kraju przodków nauczono "ignorancie".
Powrót do góry
Lundii
PostWys³any: 10 Pa¼ 2008, 21:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Grom napisa³:
Lundii napisa³:
Grom napisa³:
Lundii napisa³:

Very Happy

No więc ja piszę z angielskiej klawiatury i angielskiego kompa. Ignorantom i Polaczkom poprostu mówimy nie. Wystarczy mieć conieco oleju w głowie i chęci własnych by mówić i pisać tak jak mnie w kraju przodków nauczono "ignorancie".

LOOOL Misiek, idz sie piwa napij
a Twoj "angielski" rozumek wyluzuje troszke ...

pozdrawiam Very Happy
Grom
Go¶æ
PostWys³any: 10 Pa¼ 2008, 21:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

LundiiLOOOL napisa³:
Misiek, idz sie piwa napij

LOL - śmiać się głośno. Co inne "o" znaczą ?
OMG ?
O WTF ?
O HS IM ?
Każdy mierzy własną miarką. Chciesz być bardziej islandzki niż Islandczycy, a co do piwa to tak. Skorzystam właśnie wychodzę. Żywiec, Warka, Lech, Tyskie w cenie 0.99 funta za sztukę. Cool W polskim pubie oczywiście bo gdzieżby indziej lol
Powrót do góry
Lundii
PostWys³any: 10 Pa¼ 2008, 21:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Grom napisa³:
LundiiLOOOL napisa³:
Misiek, idz sie piwa napij

LOL - śmiać się głośno. Co inne "o" znaczą ?
OMG ?
O WTF ?
O HS IM ?
Każdy mierzy własną miarką. Chciesz być bardziej islandzki niż Islandczycy, a co do piwa to tak. Skorzystam właśnie wychodzę. Żywiec, Warka, Lech, Tyskie w cenie 0.99 funta za sztukę. Cool W polskim pubie oczywiście bo gdzieżby indziej lol

"Chciesz" nie "Chciesz" ale musisz Very Happy
pozdrowienia z Islandii Smile
Tuborg, Viking, Lech, Tyskie Very Happy nie narzekam
WielkiBialyKrolik

Do³±czy³: 08 Cze 2008
Sk±d: Reykjavik
PostWys³any: 11 Pa¼ 2008, 0:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co to za zadyma ja sie pytam!?
!Piwo&
Go¶æ
PostWys³any: 11 Pa¼ 2008, 11:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

napijcie siÄ™ dzis wszyscy, to Wam pomorze zorladowac Wasze Trosku, frustracje i agresjÄ™ Wink piwo piwo
Powrót do góry
Mr TIG
Go¶æ
PostWys³any: 11 Pa¼ 2008, 11:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

!Piwo& napisa³:
napijcie siÄ™ dzis wszyscy, to Wam pomorze zorladowac Wasze Trosku, frustracje i agresjÄ™ Wink piwo piwo

Reklama nie trafiona, piszesz o godzinie, gdzie każdy może sobie bez Twojej zasmarkanej łaski (tutaj źle napisałem - miało być: bez Twojej prowizji) kupić dowolną ilość piwa po pełnym legalu...

A tak reasumując - pisząc w godzinach otwarcia VINBud-u propagujesz alkoholizm co na Islandii jest karalne.... A po godzinach zachęcasz do kupowania na tzw "czarnym rynku", nielegalnie i bez podatków, chyba że zalegalizowałeś działalność usługową?

Islandia to maly kraj.... Nie boisz siÄ™???

Czy po prostu czekasz na darmowy bilet od Prokuratory & Policji, która kiedyś, nawet z czystych nudów na koniec Cię znajdzie?

Myślę, że wszyscy zainteresowani mają już Twój numer, może dałbyś sobie spokój z odpisywaniem co kilka postów z drętwym textem "napijcie się"...

Zresztą ja z kryminałami nie rozmawiam....
Powrót do góry
Kocur
Do³±czy³: 10 Pa¼ 2008
PostWys³any: 11 Pa¼ 2008, 11:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze to tez mi sie zdaje, ze nie moze byc Euro jesli kraj nie jest w UE.

Po drugie Islandia nie wejdzie do UE nie dlatego. ze Unia jej nie chce. Na Islandii jest kilka baaaardzo bogatych osob, które mają w rządzie albo rodziny, albo "przyjaciół" i zrobią wszystko, żeby Islandia nie weszla do Unii. Tylko i aż po to, żeby na Islandię nie nałożono ograniczeń np.: połowowych. I to cała tajemnica.

A co do kryzysu to moim zdaniem po kilkunastu dniach dziwnych zawirowań czeka nas półroczna czkawka, a później wszystko wróci do normy.. Uczcie się islandzkiego - jeszcze Wam się przyda..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Numer GG
stalin
Go¶æ
PostWys³any: 11 Pa¼ 2008, 12:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

WBK nie przejmuj sie, chlopcow troszke emocje poniosly
Powrót do góry
!Piwo&
Go¶æ
PostWys³any: 11 Pa¼ 2008, 12:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mr TIG napisa³:
!Piwo& napisa³:

Reklama nie trafiona, piszesz o godzinie, gdzie każdy może sobie bez Twojej zasmarkanej łaski (tutaj źle napisałem - miało być: bez Twojej prowizji) kupić dowolną ilość piwa po pełnym legalu...

A tak reasumując - pisząc w godzinach otwarcia VINBud-u propagujesz alkoholizm co na Islandii jest karalne.... A po godzinach zachęcasz do kupowania na tzw "czarnym rynku", nielegalnie i bez podatków, chyba że zalegalizowałeś działalność usługową?

Islandia to maly kraj.... Nie boisz siÄ™???

Czy po prostu czekasz na darmowy bilet od Prokuratory & Policji, która kiedyś, nawet z czystych nudów na koniec Cię znajdzie?

Myślę, że wszyscy zainteresowani mają już Twój numer, może dałbyś sobie spokój z odpisywaniem co kilka postów z drętwym textem "napijcie się"...

Zresztą ja z kryminałami nie rozmawiam....

Hamsko i prostacko.
no comment
Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Islandia :: Forum ICELAND.PL Strona G³ówna -> Newsy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Id¼ do strony 1, 2, 3, 4  Nastêpny
Strona 1 z 4

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

SIGN PETITION FOR TRAVELLING WITH PETS ON ICELAND!
Kuchnia Azjatycka: chiñska, tajska, indyjska, japoñska, wietnamska itd.