Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
| lovisa Ogłoszeniodawca zweryfikowany
 | Doczy: 16 Lip 2007 | Posty: 1047 | Skd: Reykjavik |
|
Wysany: 10 Pa 2008, 19:37 Temat postu: Czy bedzie Euro na Islandii?? |
|
|
Jak myslicie? |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 10 Pa 2008, 19:39 Temat postu: |
|
|
Bedzie |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 10 Pa 2008, 19:42 Temat postu: |
|
|
Nie chcę się wymądrzać, ale tylko jedno pytanie.
Na co w UE bankrut ?
Przy takiej niestabilności waluty lokalnej, unia monetarna jest tylko mżonką. Popatrz na zachowanie się złotego, traci do funta, ale bardzo bardzo niewiele, a i to euroTusk chce w 2012 ? Kaczor ocenił na 2025 (jego wytnijmy). |
|
Powrt do gry |
|
 |
| _Dawid93_
| Doczy: 04 Sie 2008 | Posty: 39 | Skd: Koło Krakowa |
|
Wysany: 10 Pa 2008, 20:12 Temat postu: |
|
|
nie dadzą Islandii EURO
Nawet dziś Islandia musiała wycofać się z organizacji międzynarodowego turnieju w badmintonie, który miał się odbyć w Reykjaviku .... więc raczej nie dadzą  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| UncleBechtel
| Doczy: 02 Gru 2005 | Posty: 101 | |
|
Wysany: 10 Pa 2008, 20:41 Temat postu: |
|
|
Ludzie przecież zeby mieć euro trzeba być członkiem UE:), takie jest prawo UE. Ta gadka o euro na islandii to było tylko takie mydlenie oczu tubylcom. |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 10 Pa 2008, 20:44 Temat postu: |
|
|
UncleBechtel napisa: | Ludzie przecież zeby mieć euro trzeba być członkiem UE:), takie jest prawo UE. Ta gadka o euro na islandii to było tylko takie mydlenie oczu tubylcom. |
No chyba jest to oczywiste najpierw UE ich chciała to mieli w tyłku. Więc teraz UE ma ich w tyłku  |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Lundii ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
| Doczy: 20 Lip 2008 | Posty: 136 | Skd: . . . |
|
Wysany: 10 Pa 2008, 20:50 Temat postu: |
|
|
Grom napisa: |
Nie chcę się wymądrzać, ale tylko jedno pytanie.
Na co w UE bankrut ?
Przy takiej niestabilności waluty lokalnej, unia monetarna jest tylko mżonką. Popatrz na zachowanie się złotego, traci do funta, ale bardzo bardzo niewiele, a i to euroTusk chce w 2012 ? Kaczor ocenił na 2025 (jego wytnijmy). |
a po co nam TY, na forum ??? wez se znajdz jakies forum UK, czy juz tam CIe zabnowali? ???  _________________ ... |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 10 Pa 2008, 20:51 Temat postu: |
|
|
_Dawid93_ napisa: | nie dadzą Islandii EURO
Nawet dziś Islandia musiała wycofać się z organizacji międzynarodowego turnieju w badmintonie, który miał się odbyć w Reykjaviku .... więc raczej nie dadzą  |
ooo Dawidek93 a TY cudze fotki, bez pytania i pozwolenia dalej masz u siebie na blogu
oj nieładnie nieładnie _________________ ... |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 10 Pa 2008, 20:58 Temat postu: |
|
|
Lundii napisa: | a po co nam TY, na forum ??? wez se znajdz jakies forum UK, czy juz tam CIe zabnowali? ???  |
Czy Ty w ogóle pamiętasz jak pisze się po polsku ?  |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 10 Pa 2008, 21:01 Temat postu: |
|
|
Grom napisa: | Lundii napisa: | a po co nam TY, na forum ??? wez se znajdz jakies forum UK, czy juz tam CIe zabnowali? ???  |
jak dziecie we mgle, wiesz nie mam POLSKIEJ klawiatury ten angielski laptop ... eh sam wiesz jak to w UK
 _________________ ... |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 10 Pa 2008, 21:07 Temat postu: |
|
|
Lundii napisa: | Grom napisa: | Lundii napisa: | a po co nam TY, na forum ??? wez se znajdz jakies forum UK, czy juz tam CIe zabnowali? ???  |
jak dziecie we mgle, wiesz nie mam POLSKIEJ klawiatury ten angielski laptop ... eh sam wiesz jak to w UK
 |
No więc ja piszę z angielskiej klawiatury i angielskiego kompa. Ignorantom i Polaczkom poprostu mówimy nie. Wystarczy mieć conieco oleju w głowie i chęci własnych by mówić i pisać tak jak mnie w kraju przodków nauczono "ignorancie". |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 10 Pa 2008, 21:10 Temat postu: |
|
|
Grom napisa: | Lundii napisa: | Grom napisa: | Lundii napisa: | a po co nam TY, na forum ??? wez se znajdz jakies forum UK, czy juz tam CIe zabnowali? ???  |
 |
No więc ja piszę z angielskiej klawiatury i angielskiego kompa. Ignorantom i Polaczkom poprostu mówimy nie. Wystarczy mieć conieco oleju w głowie i chęci własnych by mówić i pisać tak jak mnie w kraju przodków nauczono "ignorancie". |
LOOOL Misiek, idz sie piwa napij
a Twoj "angielski" rozumek wyluzuje troszke ...
pozdrawiam  _________________ ... |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 10 Pa 2008, 21:31 Temat postu: |
|
|
LundiiLOOOL napisa: | Misiek, idz sie piwa napij |
LOL - śmiać się głośno. Co inne "o" znaczą ?
OMG ?
O WTF ?
O HS IM ?
Każdy mierzy własną miarką. Chciesz być bardziej islandzki niż Islandczycy, a co do piwa to tak. Skorzystam właśnie wychodzę. Żywiec, Warka, Lech, Tyskie w cenie 0.99 funta za sztukę. W polskim pubie oczywiście bo gdzieżby indziej  |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 10 Pa 2008, 21:40 Temat postu: |
|
|
Grom napisa: | LundiiLOOOL napisa: | Misiek, idz sie piwa napij |
LOL - śmiać się głośno. Co inne "o" znaczą ?
OMG ?
O WTF ?
O HS IM ?
Każdy mierzy własną miarką. Chciesz być bardziej islandzki niż Islandczycy, a co do piwa to tak. Skorzystam właśnie wychodzę. Żywiec, Warka, Lech, Tyskie w cenie 0.99 funta za sztukę. W polskim pubie oczywiście bo gdzieżby indziej  |
"Chciesz" nie "Chciesz" ale musisz
pozdrowienia z Islandii
Tuborg, Viking, Lech, Tyskie nie narzekam _________________ ... |
|
Powrt do gry |
|
 |
| WielkiBialyKrolik
 | Doczy: 08 Cze 2008 | Posty: 1422 | Skd: Reykjavik |
|
Wysany: 11 Pa 2008, 0:44 Temat postu: |
|
|
co to za zadyma ja sie pytam!? _________________ "Najczęściej nadmierne wymagania w stosunku do kobiet mają ćwokowate oblechy. " |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 11 Pa 2008, 11:09 Temat postu: |
|
|
napijcie się dzis wszyscy, to Wam pomorze zorladowac Wasze Trosku, frustracje i agresję  |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 11 Pa 2008, 11:58 Temat postu: |
|
|
!Piwo& napisa: | napijcie się dzis wszyscy, to Wam pomorze zorladowac Wasze Trosku, frustracje i agresję  |
Reklama nie trafiona, piszesz o godzinie, gdzie każdy może sobie bez Twojej zasmarkanej łaski (tutaj źle napisałem - miało być: bez Twojej prowizji) kupić dowolną ilość piwa po pełnym legalu...
A tak reasumując - pisząc w godzinach otwarcia VINBud-u propagujesz alkoholizm co na Islandii jest karalne.... A po godzinach zachęcasz do kupowania na tzw "czarnym rynku", nielegalnie i bez podatków, chyba że zalegalizowałeś działalność usługową?
Islandia to maly kraj.... Nie boisz się???
Czy po prostu czekasz na darmowy bilet od Prokuratory & Policji, która kiedyś, nawet z czystych nudów na koniec Cię znajdzie?
Myślę, że wszyscy zainteresowani mają już Twój numer, może dałbyś sobie spokój z odpisywaniem co kilka postów z drętwym textem "napijcie się"...
Zresztą ja z kryminałami nie rozmawiam.... |
|
Powrt do gry |
|
 |
| Kocur ILOŚĆ OSTRZEŻEŃ: 1
| Doczy: 10 Pa 2008 | Posty: 236 | |
|
Wysany: 11 Pa 2008, 11:59 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze to tez mi sie zdaje, ze nie moze byc Euro jesli kraj nie jest w UE.
Po drugie Islandia nie wejdzie do UE nie dlatego. ze Unia jej nie chce. Na Islandii jest kilka baaaardzo bogatych osob, które mają w rządzie albo rodziny, albo "przyjaciół" i zrobią wszystko, żeby Islandia nie weszla do Unii. Tylko i aż po to, żeby na Islandię nie nałożono ograniczeń np.: połowowych. I to cała tajemnica.
A co do kryzysu to moim zdaniem po kilkunastu dniach dziwnych zawirowań czeka nas półroczna czkawka, a później wszystko wróci do normy.. Uczcie się islandzkiego - jeszcze Wam się przyda.. |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 11 Pa 2008, 12:05 Temat postu: |
|
|
WBK nie przejmuj sie, chlopcow troszke emocje poniosly |
|
Powrt do gry |
|
 |
|
Wysany: 11 Pa 2008, 12:44 Temat postu: |
|
|
Mr TIG napisa: | !Piwo& napisa: | napijcie się dzis wszyscy, to Wam pomorze zorladowac Wasze Trosku, frustracje i agresję  |
Reklama nie trafiona, piszesz o godzinie, gdzie każdy może sobie bez Twojej zasmarkanej łaski (tutaj źle napisałem - miało być: bez Twojej prowizji) kupić dowolną ilość piwa po pełnym legalu...
A tak reasumując - pisząc w godzinach otwarcia VINBud-u propagujesz alkoholizm co na Islandii jest karalne.... A po godzinach zachęcasz do kupowania na tzw "czarnym rynku", nielegalnie i bez podatków, chyba że zalegalizowałeś działalność usługową?
Islandia to maly kraj.... Nie boisz się???
Czy po prostu czekasz na darmowy bilet od Prokuratory & Policji, która kiedyś, nawet z czystych nudów na koniec Cię znajdzie?
Myślę, że wszyscy zainteresowani mają już Twój numer, może dałbyś sobie spokój z odpisywaniem co kilka postów z drętwym textem "napijcie się"...
Zresztą ja z kryminałami nie rozmawiam.... |
Hamsko i prostacko.
no comment |
|
Powrt do gry |
|
 |
|